Fundația Orange

Numerele naturale 0 - 1000

Concurs

Didina Botgros

Trimis la 23.01.2022

Interdisciplinar
MATEMATICĂ, ȘTIINȚE ALE NATURII, II MEDIU PREDARE, CONSOLIDAREA CUNOȘTINȚELOR, EVALUARE

Un material care reunește pe platforma Nearpod o suită de resurse digitale care se pot folosi într-o lecție interdisciplinară.Alte materiale educaționale


Galerie imagini, clic pentru zoom


Multimedia


Materialul reunește într-o singură resursă o suită de materiale digitale (video, 3D, quizz, jocuri, imagini) care se pot folosi atât sincron cât și asincron, frontal sau individual într-o lecție de matematică și cunoașterea mediului la clasa a II-a.
Avantajul platformei Nearpod, pe care este creat materialul, este că poate fi distribuit cu ușurință elevilor atât cu link, cât și cu cod embed, sau poate fi distribuit pe Classroom.
Link:
https://app.nearpod.com/?pin=92A48F580DCAA7EEF24E746B6281135A-1


Didina Botgros, profesor de Matematică, Limba și literatura română, Științe ale naturii, Dezvoltare personală, Muzică și mișcare

Școala I.G.Duca Petroșani, România, Aninoasa, Hunedoara

Trimis la 23.01.2022 - 11:01


Materiale similare

Să calculăm cu Artie

Matematică
MATEMATICĂ, II

Elevii de clasa a II-a învață să programeze robotul Artie într-o lecție de matematică. Cu ajutorul lui desenează o formă geometrică și rezolvă exerciții și probleme verificându-și cunoștințele legate de înmulțire și împărțire.

Geometria în viața reală

Matematică
MATEMATICĂ, II

Este o lecție de matematică în care elevul, prin intermediul aplicației goosechase, pornește la o ,,vânătoare de comori" în natură. Profesorul monitorizează, analizează rezolvările misiunilor și intervine în timp real. Astfel se realizează o conexiune între geometrie și mediul înconjurător.