Fundația Orange

Obiective turistice din zona orașului Buziaș

Alte resurse

Rampu Claudia

Trimis la 14.03.2020

Biologie
BIOLOGIE, VIII MEDIU PREDARE

Parcul din Buziaș se întinde pe o suprafață de 27 hectare și reprezintă o arie naturală de interes județean. „Este o pădure de protecție a apei minerale în intravilanul stațiunii”.Alte materiale educaționale


Documente


Galerie imagini, clic pentru zoom


O parte din Lunca Pogănișului, mai ales zona localităților Berini, Otvești și Nițchidorf, în suprafață de 75,5 hectare, a fost declarată rezervație naturală.

Obiectivul acestei rezervații îl constituie protejarea lalelei pestrițe (fritillia meleagris), specie mediteraneană din familia liliaceelor.


Rampu Claudia, profesor de Biologie

Liceul Teoretic Buziaș, România, Buziaș, Timiș

Trimis la 14.03.2020 - 23:59


Materiale similare

Utilizarea instrumentelor web 2.0 în activitatea didactică

Interdisciplinar
LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ, V, VI, VII, VIII

Acest material prezintă o selecție a instrumentelor web 2.0 ce pot fi folosite în procesul de predare - învățare - evaluare sincron și asincron, susținut de mine în cadrul a trei webinarii în perioada 22 - 24 iunie 2020 prin CCD Călărași. Material însoțit și de înregistrări video.

Ecosisteme

Biologie
BIOLOGIE, V, VIII

„Ecosisteme” este o prezentare power point in care sunt prezentate caracteristici generale despre alcatuirea si clasificarea ecosistemelor, precum si prezentarea unor ecosisteme terestre si acvatice. De asemenea se poate parcurge un „ecotest”, sa primim sfaturi si sa consultam un dictionar ecologic.