Fundația Orange

Operații cu mulțimi: reuniune, intersecție, diferență

Alte resurse

Digitaliada

Trimis la 10.11.2017

Matematică
MATEMATICĂ, VI

Echipa Digitaliada vă propune un proiect didactic pentru clasa a VI-a, privind consolidarea noțiunilor de operații cu mulțimi, utilizâd jocul SETS.Proiecte didactice


Documente


Proiect didactic realizat de Nicoleta Popa, profesor Digitaliada, revizuit de Laura Erculescu, profesor Colegiul Național „Ienachiță Văcărescu” Târgoviște.

Textul și ilustrațiile din acest document sunt licențiate de Fundația Orange conform termenilor și condițiilor licenței Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International (CC BY-NC-SA 4.0) care poate fi consultată pe pagina web https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/. Pus la dispoziție în cadrul programului Digitaliada.

În această lecție, elevii de clasa a VI-a își vor consolida operațiile cu mulțimi. Fixarea cunoștințelor se va face utilizând jocul de pe tabletă SETS, cu ajutorul căruia elevii vor exersa progresiv operațiile cu mulțimi.


Alte informații

Clasa a VI-a - Consolidarea operațiilor cu mulțimi, utilizând jocul SETS.


Digitaliada, profesor de Matematică

București

Trimis la 10.11.2017 - 11:17


Materiale similare

Marțișoare matematice

Matematică
MATEMATICĂ, V, VI, VII, VIII

Acest material se adresează elevilor din clasele V-VIII, material care vine în ajutorul profesorilor și elevilor cu scopul de a ușura înțelegerea profundă a unor concept matematice de bază și de a ușura aplicarea acestora în viața de zi cu zi.

A Háromszögek

Matematică
MATEMATICĂ, VI, VIII

A következő oktatóprogram lehetőséget ad a Háromszögek fejezet átismétlésére, játékos formában.