Fundația Orange

Operații cu numere raționale pozitive Alte resurse

Digitaliada

Trimis la 17.09.2016

Matematică
MATEMATICĂ, VI

Echipa Digitaliada vă propune un proiect didactic pentru consolidarea noțiunilor de operații cu numere raționale pozitive.Proiecte didactice


Documente


Proiect didactic realizat de profesor Daniela Vasiliu, Fundația Noi Orizonturi, revizuit de Irina Balhuc, profesor Digitaliada.

Textul și ilustrațiile din acest document sunt licențiate de Fundația Orange conform termenilor și condițiilor licenței Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International (CC BY-NC-SA 4.0) care poate fi consultată pe pagina web https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/. Pus la dispoziție în cadrul programului Digitaliada.

Prin aplicarea acestui plan de lecție, elevii își vor putea consolida noțiunile învățate și vor descoperi cu ajutorul jocului Math Fraction cum să rezolve exerciții cu numere raționale pozitive.

Elevii vor lucra în 4 echipe, împărtășind, la final, experiența lor întregii clase. Se recomandă ca profesorul să fie familiarizat cu jocul Math Fraction și să pregătescă înainte de a începe lecția tabletele cu jocul și fișele de lucru pentru elevi.


Alte informații

Clasa a VI-a - Consolidarea noțiunilor de operații cu numere raționale pozitive, utilizând jocul Math Fraction.


Digitaliada, profesor de Matematică

Romania, București

Trimis la 17.09.2016 - 15:39


0 comentarii

Trimite comentariu

Toate câmpurile cu steluță * sunt obligatorii.Anulează răspunsul

Avertisment: Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate.

Prin apăsarea butonului "Trimite" sunteți de acord cu Termenii și condițiile de utilizare a site-ului.