Fundația Orange

Operatii cu puteri

Alte resurse

Alina Moatar

Trimis la 03.03.2023

Matematică
MATEMATICĂ, V MEDIU EVALUARE

Aceasta document reprezinta o resursa educationala care se adreseaza elevilor de clasa a V a care au finalizat capitolul ”Puterea unui numar natural”. Intr-un document Word am inserat link-ul catre un joc Kahoot care contine 10 exercitii de nivel mediu din operatii cu puteri.


Alte materiale educaționale


Documente


Aceasta document reprezinta o resursa educationala care se adreseaza elevilor de clasa a V-a care au finalizat capitolul ”Puterea unui numar natural”. Intr-un document Word am inserat link-ul catre un joc Kahoot care contine 10 exercitii de nivel mediu din operatii cu puteri. Poate fi folosit atat in cadrul unei lectii de recapitulare, cat si ca evaluare.


Alina Moatar, profesor de Matematică

Timisoara, Timiș

Trimis la 03.03.2023 - 22:16


Materiale similare

Puzzle interactiv realizat in Jigsaw Planet

Interdisciplinar
MATEMATICĂ, V

Elevul cu dizabilitati Moisii Gabriel a realizat la clasa, cu ajutorul doamnei profesor-educator Toma Mihaela, un puzzle interactiv ce reprezinta un baiat si o fata, pe care am folosit-o in cadrul orei de Formarea autonomiei personale, rezolvandu-l impreuna cu ceilalti colegi de clasa.

Fisa de lucru interactiva realizata in Liveworksheets

Interdisciplinar
MATEMATICĂ, V

m realizat o fisa interactiva in programul Liveworksheets, pentru elevii clasei a clasei a V a, la disciplina Socializare din trunchiul comun de Terapii complexe specifice si integrate, pentru copiii cu dizabilitati.