Fundația Orange

Opinia publică - lecție de cultură civică Concurs

Drăgan Dumitru

Trimis la 31.01.2019

Educație civică
EDUCAȚIE CIVICĂ, VII MEDIU PREDARE

Această lecție are rolul de a le prezenta elevilor importanța opiniei publice în contextul unei democrații active. În cadrul prezentării se detaliază modul de formare și influențare a acesteia.Proiecte didactice


Documente


Galerie imagini, clic pentru zoom


Lecția "Opinia publică" face parte din programa de clasa a 7-a la cultură civică. Proiectul prezentat reprezintă o lecție deschisă pe care am susținut-o la clasă în semestrul al doilea în anul 2018, aceasta având un impact pozitiv asupra elevilor. Este o lecție mixtă ce cuprinde elemente pe care elevii le cunosc deja dar și elemente noi. Punctul culminant este jocul de la finalul prezentării, unde elevii sunt puși să aleagă un candidat în funcție de anumite caracteristici.
În fișierul planificare este detaliat conținutul lecției ce reprezintă informațiile suprapuse în timpul predării peste prezentarea power point.


Alte informații

Lecția este:
- mixtă: predare - învățare
- interactivă
- timp de realizare 1 oră
- poate sta la baza unei lecții deschise
- necesită: laptop/pc, microsoft office, video proiector


Drăgan Dumitru, profesor de Educație civică

Școala Colegiul Național , România, Constanța, Constanța

Trimis la 31.01.2019 - 18:52


0 de comentarii

Trimite comentariu

Toate câmpurile cu steluță * sunt obligatorii.Anulează răspunsul

Avertisment: Prin apăsarea butonului "Trimite" sunteți de acord ca textele introduse în câmpurile „nume ”, „subiect” și „comentariu” să fie făcute publice și implică acceptarea Termenilor și condițiilor de utilizare a site-ului digitaliada.ro.

Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate.