Fundația Orange

Misterele fizicii - NM: mutat la Alte resurse Concurs

Corina Antonache

Trimis la 28.01.2019

Fizică
FIZICĂ, VI ÎNCEPĂTOR PREDARE

Materialul poate fi folosit în primele ore de predare a Fizicii, ore în care elevii trebuie să se familiarizeze cu noțiuni de fizică.Aplicații


Documente


Fizica se ocupă cu principiile de bază ale universului, studiind materia, energia, spațiul și timpul, la nivel fundamental. Domeniul ei de cercetare se întinde de la cele mai mici părți din care sunt constituite nucleele atomilor până la galaxiile ce formează universul. Cuvântul fizică își are originea în limba greacă, însemnând natură.
Fizica este știința care stă la baza celorlalte științe ale naturii. De aceea fiecare dintre noi trebuie să cunoască începuturile fizicii.Corina Antonache, profesor de Fizică, Informatică și TIC

Școala Gimnazială Tâmboești, Tâmboești, Vrancea

Trimis la 28.01.2019 - 11:49


0 de comentarii

Trimite comentariu

Toate câmpurile cu steluță * sunt obligatorii.Anulează răspunsul

Avertisment: Prin apăsarea butonului "Trimite" sunteți de acord ca textele introduse în câmpurile „nume ”, „subiect” și „comentariu” să fie făcute publice și implică acceptarea Termenilor și condițiilor de utilizare a site-ului digitaliada.ro.

Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate.