Fundația Orange

Părțile de vorbire

Concurs

Mihai Cristina

Trimis la 28.01.2022

Limba și literatura română
LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ, IV MEDIU PREDARE, CONSOLIDAREA CUNOȘTINȚELOR

Am realizat cu ajutorul aplicației Bookcreator o carte despre părțile de vorbire. Ea poate fi utilizată în cadrul orelor de limba română, atât în orele de predare, cât și în cadrul orelor de consolidare.Elevii pot verifica modul de rezolvare al exercițiilor, rezolvând exercițiile și online.


Alte materiale educaționale


Multimedia

https://read.bookcreator.com/82ShTCrSVLhAcbtJeTM6bZDpT933/hPgqedP6RSuxzQB-Vdy_bQ

Am realizat cu ajutorul aplicației Bookcreator o carte despre părțile de vorbire. Ea conține noțiuni teoretice despre acestea, exerciții și fișe/ jocuri realizate pe diferite platforme Liveworksheets, Quizizz, Learningapps.org, Wordwall.


Mihai Cristina, profesor de Altă disciplină

Școala Gimnazială Nr. 3 Moreni, România, Moreni, Dâmbovița

Trimis la 28.01.2022 - 18:25


Materiale similare

Bingo Educațional

Interdisciplinar
LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ, IV, V, VI, VII, VIII

Aplicația Bingo Educațional permite generarea unor cartonașe unice pentru jocul Bingo. Acest joc poate fi utilizat la orice disciplină, de la nivel preșcolar, până la nivel universitar. Toate jocurile elaborate rămân disponibile pentru alți utilizatori. Site: https://cubulet.ro/EduBingo/

S.O.S poveștile! - joc digital

Limba și literatura română
LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ, II, III, IV

Jocul propus poate fi aplicat elevilor din ciclul primar ca test de evaluare în urma lecturilor citite. Se remarcă prin ineditul probelor, interactivitate și poate motiva elevii să citească mai mult!