Fundația Orange

Passive voice & wildfires quizz

Concurs

Mihaela Dabija

Trimis la 22.02.2020

Limbi moderne
LIMBI MODERNE, VII, VIII MEDIU CONSOLIDAREA CUNOȘTINȚELOR

Quiz-ul oferă posibilitatea nu doar de a exersa folosirea diatezei pasive dar oferă și feedbackul necesar in cazul unui răspuns greșit, iar temă aleasă este una de interes având în vedere poluarea tot mai prezenta in fiecare colț de pe glob și efectele nocive pe care le are asupra noastră și a faunei. Materialul este făcut în quiz marker.


Alte materiale educaționale


https://www.quiz-maker.com/QYMGXOJ

Exersează-ti cunoștințele gramaticale de limba engleză și află lucruri noi despre incendiile de vegetație și animalele pe cale de dispariție din lume. Quiz-ul oferă posibilitatea nu doar de a exersa folosirea diatezei pasive dar oferă și feedbackul necesar in cazul unui răspuns greșit, iar temă aleasă este una de interes având în vedere poluarea tot mai prezenta in fiecare colț de pe glob și efectele nocive pe care le are asupra noastră și a faunei. Materialul este făcut în quiz marker.

Materialul realizat in Quiz maker oferă posibilitatea elevilor claselor a 7-a și a 8- să își consolideze cunoștințele despre diateza pasivă in limba engleză, oferind feedbackul necesar pentru răspunsurile greșite, astfel încât elevul poate nu doar să se autoevalueze cu ajutorul quiz-ului dar și să înțeleagă unde a greșit. Mai mult decât atât, tema abordată este una interesantă și de actualitate: incendiile de vegetație și efectele acestora.


Mihaela Dabija, profesor de Limbi moderne

Școala Gimnazială sat Mologești localitatea Lalosu, România, Diculesti, Vâlcea

Trimis la 22.02.2020 - 09:46


Materiale similare

Verpackungen und Mengen

Limbi moderne
LIMBI MODERNE, VII

Pentru a crea o lecție interactivă am ales să folosesc platforma „LivresQ” în cadrul căreia am integrat și o altă platformă precum și diverse exerciții folosind imagini specifice temei alese. Tema acestei lecții o reprezintă ambalajele și cantitățile.

Google Site în Educație

Interdisciplinar
MATEMATICĂ, V, VI, VII, VIII

În timpul predării online cu ajutorul paginii Google Site am creat o culegere de exerciții online pentru materia limba și literatura maghiară maternă. Pe această pagină am creat și am grupat exerciții, filme, video și materiale didactice auxiliare (Liveworksheet, Quizizz, Mentimeter, Learningapps).