Fundația Orange

Passive voice & wildfires quizz

Concurs

Mihaela Dabija

Trimis la 22.02.2020

Limbi moderne
LIMBI MODERNE, VII, VIII MEDIU CONSOLIDAREA CUNOȘTINȚELOR

Quiz-ul oferă posibilitatea nu doar de a exersa folosirea diatezei pasive dar oferă și feedbackul necesar in cazul unui răspuns greșit, iar temă aleasă este una de interes având în vedere poluarea tot mai prezenta in fiecare colț de pe glob și efectele nocive pe care le are asupra noastră și a faunei. Materialul este făcut în quiz marker.


Alte materiale educaționale


https://www.quiz-maker.com/QYMGXOJ

Exersează-ti cunoștințele gramaticale de limba engleză și află lucruri noi despre incendiile de vegetație și animalele pe cale de dispariție din lume. Quiz-ul oferă posibilitatea nu doar de a exersa folosirea diatezei pasive dar oferă și feedbackul necesar in cazul unui răspuns greșit, iar temă aleasă este una de interes având în vedere poluarea tot mai prezenta in fiecare colț de pe glob și efectele nocive pe care le are asupra noastră și a faunei. Materialul este făcut în quiz marker.

Materialul realizat in Quiz maker oferă posibilitatea elevilor claselor a 7-a și a 8- să își consolideze cunoștințele despre diateza pasivă in limba engleză, oferind feedbackul necesar pentru răspunsurile greșite, astfel încât elevul poate nu doar să se autoevalueze cu ajutorul quiz-ului dar și să înțeleagă unde a greșit. Mai mult decât atât, tema abordată este una interesantă și de actualitate: incendiile de vegetație și efectele acestora.


Mihaela Dabija, profesor de Limbi moderne

Școala Gimnazială sat Mologești localitatea Lalosu, România, Diculesti, Vâlcea

Trimis la 22.02.2020 - 09:46


Materiale similare

Open Educational Resourses

Limbi moderne
LIMBI MODERNE, V, VI, VII, VIII

Open Educational Resourses Wakelet collection includes a wide range of educational resourses, games etc based on materials, digital outputs of awarded eTwinning Projects.

Past Tenses

Limbi moderne
LIMBI MODERNE, VIII

Evaluare formată din trei teste grilă a câte 30 întrebări având ca scop fixarea și/sau verificarea timpurilor trecute din limba engleză.