Fundația Orange

Pătratul Alte resurse

Digitaliada

Trimis la 13.11.2017

Matematică
MATEMATICĂ, VII

Echipa Digitaliada vă propune un proiect didactic pentru construirea, descrierea și calcularea unei lungimi de laturi și măsuri de unghiuri într-un pătrat.Proiecte didactice


Documente


Proiect didactic realizat de Monica Maria Popovici, profesor Digitaliada, revizuit de Ioan Popa, profesor Digitaliada.

Textul și ilustrațiile din acest document sunt licențiate de Fundația Orange conform termenilor și condițiilor licenței Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International (CC BY-NC-SA 4.0) care poate fi consultată pe pagina web https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/. Pus la dispoziție în cadrul programului Digitaliada.

În această lecție introductivă, elevii de clasa a VII-a vor învăța să descrie, să construiască și să calculeze lungimile de laturi și măsurile de unghiuri într-un pătrat.

Utilizând aplicația Pythagorea, elevii vor reuși să realizeze reprezentările plane ale figurilor geometrice cerute în enunțuri.


Alte informații

Clasa a VII-a - Însușirea noțiunilor de calculul unei lungimi de laturi și măsuri de unghiuri într-un pătrat, utilizând aplicația Pythagorea.


Digitaliada, profesor de Matematică

București

Trimis la 13.11.2017 - 17:05


0 comentarii

Trimite comentariu

Toate câmpurile cu steluță * sunt obligatorii.Anulează răspunsul

Avertisment: Prin apăsarea butonului "Trimite" sunteți de acord ca textele introduse în câmpurile „nume ”, „subiect” și „comentariu” să fie făcute publice și implică acceptarea Termenilor și condițiilor de utilizare a site-ului digitaliada.ro.

Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate.