Fundația Orange

Planetele pitice

Concurs

Stănilă Denisa

Trimis la 26.01.2019

Geografie
GEOGRAFIE, VI MEDIU PREDARE, CONSOLIDAREA CUNOȘTINȚELOR

În acest videoclip sunt prezentate principalele Planete Pitice din Sistemul nostru Solar, ce anume sunt aceste corpuri cerești și ce condiții îndeplinesc pentru a fi considerate Planete Pitice.Conținut video


Documente


Galerie imagini, clic pentru zoom


Videoclipul prezintă principalele Planete Pitice din Sistemul nostru Solar, ce anume sunt aceste corpuri cerești și ce condiții îndeplinesc pentru a fi considerate Planete Pitice. De asemenea, sunt clarificate nelămuririle privind reclasificarea corpurilor cerești, lucru ce a avut ca urmare degradarea lui Pluto de la planetă la planetă pitică, dar și descoperirea de noi Planete Pitice de către astronomi.


Alte informații

Materialul video a fost realizat de echipa Antimony Science, echipă formată din 3 membri, inclusiv eu. Împreună am decis să participăm la acest concurs fiind de acord cu termenii și condițiile acestuia. Videoclipul este deja publicat pe canalul nostru de youtube, însă poate fi folosit și în termenii impuși de concurs.


Stănilă Denisa

Romania, Sibiu, Sibiu

Trimis la 26.01.2019 - 20:30


Materiale similare

Italia

Geografie
GEOGRAFIE, VI

Am incercat sa fac un videoclip despre Italia printr-o poveste.

Clasa Viitorului: Google Classroom

Interdisciplinar
LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ, V, VI, VII, VIII

Video-tutorialul conține o secvență demonstrativă de lecție pe tema ”Siguranța pe Internet” folosind aplicația pentru educație Google Classroom din cadrul aplicațiilor Google pentru educație - G Suite for Education.