Fundația Orange

Planetele pitice Concurs

Stănilă Denisa

Trimis la 26.01.2019

Geografie
GEOGRAFIE, VI MEDIU PREDARE, CONSOLIDAREA CUNOȘTINȚELOR

În acest videoclip sunt prezentate principalele Planete Pitice din Sistemul nostru Solar, ce anume sunt aceste corpuri cerești și ce condiții îndeplinesc pentru a fi considerate Planete Pitice.Conținut video


Documente


Galerie imagini, clic pentru zoom


Videoclipul prezintă principalele Planete Pitice din Sistemul nostru Solar, ce anume sunt aceste corpuri cerești și ce condiții îndeplinesc pentru a fi considerate Planete Pitice. De asemenea, sunt clarificate nelămuririle privind reclasificarea corpurilor cerești, lucru ce a avut ca urmare degradarea lui Pluto de la planetă la planetă pitică, dar și descoperirea de noi Planete Pitice de către astronomi.


Alte informații

Materialul video a fost realizat de echipa Antimony Science, echipă formată din 3 membri, inclusiv eu. Împreună am decis să participăm la acest concurs fiind de acord cu termenii și condițiile acestuia. Videoclipul este deja publicat pe canalul nostru de youtube, însă poate fi folosit și în termenii impuși de concurs.


Stănilă Denisa

Romania, Sibiu, Sibiu

Trimis la 26.01.2019 - 20:30


0 de comentarii

Trimite comentariu

Toate câmpurile cu steluță * sunt obligatorii.Anulează răspunsul

Avertisment: Prin apăsarea butonului "Trimite" sunteți de acord ca textele introduse în câmpurile „nume ”, „subiect” și „comentariu” să fie făcute publice și implică acceptarea Termenilor și condițiilor de utilizare a site-ului digitaliada.ro.

Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate.