Fundația Orange

Pour bien commencer un nouveau cours de français

Concurs

Mihaela Milostivu

Trimis la 15.03.2018

Limbi moderne
LIMBI MODERNE, V ÎNCEPĂTOR PREDARE

Documentul propus este destinat utilizării la ora de limba franceză pentru clasa a V a în vederea inițierii unei conversații legate de sala de clasa ca spațiu de lucru și de dialog agreabil cu profesorul.


Conținut video


Multimedia


https://youtu.be/WcQK2ohfjAI


Seria de imagini care formează filmul propus are drept scop trezirea interesului pentru învățarea limbii franceze mergând de la simplu spre complex datorita utilizării unor imagini animate cu puține obiecte, cuvinte și replici capabile, pe de o parte, sa trezească interesul pentru aflarea denumirii altor obiecte din sala de clasa și care aparțin universului școlar al elevului, iar pe de alta parte sa-i sugereze profesorului dorința de a furniza debutanților in învățarea limbii franceze o serie de replici necesare intr-o interacțiune cat mai autentica .
Inregistrare : Apowersoft
Creare imagini : Gimp 2, Paint
Creare si Editare : PowerPoint, OpenShot Video Editor


Mihaela Milostivu, profesor de Limbi moderne

Colegiul National SPIRU HARET, Romania, Bucuresti, București

Trimis la 15.03.2018 - 23:18


1 comentariu

avatar

Pour bien commencer un nouveau cours de francais

de IACOVIȚĂ DORINA | 20.03.2018 10:40

Materialul este util pentru începători,prin imaginile și informațiile clar prezentate,elevii pot reține ușor denumirile obiectelor din clasă.

Răspunde

Materiale similare

Les saisons, les mois, la météo

Limbi moderne
LIMBI MODERNE, V, VI

„Les saisons, les mois, la météo” se adresează elevilor începători și prezintă vocabularul esențial referitor la anotimpuri, lunile anului și starea vremii. Asocierea dintre text, imagini, animații face învățarea ușoară, fiindcă materialul video propus este extrem de intuitiv

Romania Heroes

Limbi moderne
LIMBI MODERNE, V, VI, VII, VIII

Continut video realizat in cadrul pareneriatului strategic Erasmus. Prezentarea descrie in limba engleza cinci dintre personalitatile Romaniei din diverse domenii: istorie, arta, sport, stiinte, inventatori (Henri Coanda, Petrache Poenaru, Vlad Tepes, Nadia Comaneci, Constantin Brancusi).