Fundația Orange

Pour bien commencer un nouveau cours de français

Concurs

Mihaela Milostivu

Trimis la 15.03.2018

Limbi moderne
LIMBI MODERNE, V ÎNCEPĂTOR PREDARE

Documentul propus este destinat utilizării la ora de limba franceză pentru clasa a V a în vederea inițierii unei conversații legate de sala de clasa ca spațiu de lucru și de dialog agreabil cu profesorul.


Conținut video


Multimedia


https://youtu.be/WcQK2ohfjAI


Seria de imagini care formează filmul propus are drept scop trezirea interesului pentru învățarea limbii franceze mergând de la simplu spre complex datorita utilizării unor imagini animate cu puține obiecte, cuvinte și replici capabile, pe de o parte, sa trezească interesul pentru aflarea denumirii altor obiecte din sala de clasa și care aparțin universului școlar al elevului, iar pe de alta parte sa-i sugereze profesorului dorința de a furniza debutanților in învățarea limbii franceze o serie de replici necesare intr-o interacțiune cat mai autentica .
Inregistrare : Apowersoft
Creare imagini : Gimp 2, Paint
Creare si Editare : PowerPoint, OpenShot Video Editor


Mihaela Milostivu, profesor de Limbi moderne

Colegiul National SPIRU HARET, Romania, Bucuresti, București

Trimis la 15.03.2018 - 23:18


1 comentariu

avatar

Pour bien commencer un nouveau cours de francais

de IACOVIȚĂ DORINA | 20.03.2018 10:40

Materialul este util pentru începători,prin imaginile și informațiile clar prezentate,elevii pot reține ușor denumirile obiectelor din clasă.

Răspunde

Materiale similare

”Les adjectifs possessifs”/ ”Adjectivele posesive”

Limbi moderne
LIMBI MODERNE, V, VI

Documentul video prezintă într-o manieră simplă, organizată și progresivă formele adjectivului posesiv în limba franceză, modul de folosire, cu insistență pe distincția de gen, număr și inițiala substantivului determinat.

Clasa Viitorului: Google Classroom

Interdisciplinar
LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ, V, VI, VII, VIII

Video-tutorialul conține o secvență demonstrativă de lecție pe tema ”Siguranța pe Internet” folosind aplicația pentru educație Google Classroom din cadrul aplicațiilor Google pentru educație - G Suite for Education.