Fundația Orange

Povesti cu Stop Motion Studio

Alte resurse

Bucsa Madalina

Trimis la 29.02.2020

Limba și literatura română
LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ, II ÎNCEPĂTOR CONSOLIDAREA CUNOȘTINȚELOR

S-a utilizat aplicatia Stop Motion Studio pentru a consolida un fragment din Aventurile lui Habarnam, pentru a stimula creativitatea elevilor, dar si pentru a-i invata sa creeze cu ajutorul instrumentelor digitale.


Conținut video


Multimedia


Dupa ce s-a discutat o saptamana despre povestea Aventurile lui Habarnam, elevii clasei a II-a A au realizat o activitate interdiscplinara (Arte, Comunicare, TIC) pentru a-si dezvolta competentele de comunicare (lucru in echipa), de utilizare a noilor tehnologii, dar si dezvoltarea dexteritarilor.


Bucsa Madalina, profesor de Altă disciplină

Gimnaziala ,,Stefan cel Mare, Romania, Dancu, Iași

Trimis la 29.02.2020 - 11:54


Materiale similare

Amintiri și surprize de Crăciun în ThingLink

Interdisciplinar
LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ, I, II, III, IV

Materialul reprezintă un model de bună practică în utilizarea și integrarea platformei ThingLink la clasă, dar și în activitățile extrașcolare. Oferă idei diverse cu activități și proiecte de Crăciun, dezvoltând competențele digitale celor ce doresc să ofere un astfel de cadou digital.

Poveste cu StoryJumper

Interdisciplinar
LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ, II

StoryJumper este o aplicație îndrăgită deopotrivă de profesori și elevi. Este ușor de utilizat și de școlarii mici. În aceast story Ariana a inventat o poveste minunată, utilizând mijloacele moderne pentru exprimarea creativității.