Fundația Orange

Poziția relativă a două drepte în spațiu

Alte resurse

Digitaliada

Trimis la 05.02.2017

Matematică
MATEMATICĂ, VIII

Echipa Digitaliada vă propune un proiect didactic pentru clasa a VIII, privind recunoașterea pozițiilor relative a două drepte în spațiu și identificarea lor în corpuri geometrice, utilizând jocul GeoGebra Math Calculators.Proiecte didactice


Documente


Proiect didactic realizat de Monica Maria Popovici, profesor Digitaliada, revizuit de Ioan Popa, profesor Digitaliada.

Textul și ilustrațiile din acest document sunt licențiate de Fundația Orange conform termenilor și condițiilor licenței Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International (CC BY-NC-SA 4.0) care poate fi consultată pe pagina web https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/. Pus la dispoziție în cadrul programului Digitaliada.

În această lecție introductivă, elevii vor învăța să cunoască și să recunoască pozițiile relative a două drepte în spațiu și să le identifice în corpuri geometrice.

Utilizând aplicația Geogebra Math Calculators, elevii vor vizualiza pe tabletă diverse corpuri, din diverse unghiuri, vor identifica și marca drepte și vor rezolva exerciții de recunoaștere a poziției relative a două drepte în spațiu.


Alte informații

Clasa a VIII-a - Recunoașterea pozițiilor relative a două drepte în spațiu, utilizând aplicația GeoGebra Math Calculators.


Digitaliada, profesor de Matematică

Romania, București

Trimis la 05.02.2017 - 16:28


Materiale similare

Marțișoare matematice

Matematică
MATEMATICĂ, V, VI, VII, VIII

Acest material se adresează elevilor din clasele V-VIII, material care vine în ajutorul profesorilor și elevilor cu scopul de a ușura înțelegerea profundă a unor concept matematice de bază și de a ușura aplicarea acestora în viața de zi cu zi.

A Háromszögek

Matematică
MATEMATICĂ, VI, VIII

A következő oktatóprogram lehetőséget ad a Háromszögek fejezet átismétlésére, játékos formában.