Fundația Orange

Predarea creativa a limbii engleze

Concurs

Puscasu Oana

Trimis la 19.01.2020

Limbi moderne
LIMBI MODERNE, I, II, III, IV ÎNCEPĂTOR PREDARE, CONSOLIDAREA CUNOȘTINȚELOR, EVALUARE

Materialele educationale incarcate pe platforma sunt 4 planuri de lectie care vizeaza predarea creativa a limbii engleze la clasele din invatamantul primar.


Proiecte didactice


Documente


Cele patru planuri de lectie includ descrierea unor activitati de predare creativa a limbii engleze, prin folosirea mijloacelor audio-video, precum si a unor resurse care vizeaza facilitarea invatarii pentru acei elevi cu stil de invatare vizual.

Activitatile descrise au la baza conceptul de learning by doing care permite elevilor insusirea unor abilitati de viata, precum comunicarea, cooperarea, empatia, gandirea critica si creativa, rezolvarea de probleme, in asa fel incat elevii sa isi insuseasca abilitati, competente-cheie pentru secolul 21.


Puscasu Oana, profesor de Limbi moderne

Scoala Gimnaziala Parjol, Romania, Parjol, Bacău

Trimis la 19.01.2020 - 15:35


Materiale similare

Salvator Dali

Interdisciplinar
LIMBI MODERNE, I, II, III, IV

Salvador Dali a fost un artist suprarealist celebru și o persoană extraordinară.Caracterul său ciudat atrage atenția,captivează oamenii stârnindu-le curiozitatea.Prin această lecție, elevii vor descoperi informații surprinzătoare din biografia lui și se vor identifica cu stilul și imaginea sa unică.

Nevoia de lucruri - Lecție pentru clasa a III-a, Educație civică

Interdisciplinar
LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ, III

Lecția este destinată atât învățării de tip sincron, dar și de tip asincron, informațiile fiind structurate într-un mod prietenos și creativ. Exercițiile sunt concepute într-o manieră interdisciplinară, ca de altfel conținutul întregii lecții.