Fundația Orange

(Premiat 2020, Aplicații, I-IV) Rapidul de Engleză - Învață limba engleză online prin exerciții interactive și explicații audio

Concurs

Alexandra Drăghici

Trimis la 07.02.2020

Limbi moderne
LIMBI MODERNE, I, II, III, IV, V, VI, VII, VIII MEDIU PREDARE, CONSOLIDAREA CUNOȘTINȚELOR, EVALUARE

Rapidul de Engleză este o platformă de învățare a limbii engleze. Platforma este structurată pe trei niveluri: începător, intermediar și avansat. Fiecare lecție cuprinde cinci secțiuni: vocabular, gramatică, exerciții interactive, explicații audio și, la final, un exercițiu tematic care sintetizează toate cunoștințele dobândite pe parcursul lecției. Rapidul de Engleză este însoțit și de un blog cu lecții pe tematici propuse de către utilizatorii platformei. Majoritatea resurselor se pot accesa gratuit, dar există și patru cursuri plătite. Spor la învățat limba engleză! :)Aplicații


Multimedia

https://www.rapiduldeengleza.ro/

Rapidul de Engleză a fost lansat în 2013 și este cea mai populară platformă de învățare a limbii engleze din România, cu aproximativ 40.000 de utilizatori unici pe lună.

Am creat această platformă în aproximativ un an și, după lansare, am dezvoltat-o în permanență, prin materiale noi și tematici sugerate de către utilizatori, cu care sunt mereu în contact.

Lucrez în domeniul IT, dar în trecut am predat limba engleză la un centru de limbi străine, iar Rapidul de Engleză mi-a permis să îmi îmbin ambele pasiuni.

Platforma este structurată pe niveluri de învățare (începător, intermediar, avansat), iar lecțiile cuprind vocabular, gramatică, exerciții interactive și explicații audio.

https://www.rapiduldeengleza.ro/


Alexandra Drăghici

România, Timișoara, Timiș

Trimis la 07.02.2020 - 21:31


Materiale similare

Un loc pentru activități extrașcolare și extracurriculare - Google Site

Interdisciplinar
MATEMATICĂ, V, VI, VII, VIII

Acest Site Google conține proiecte pentru activități extrașcolare și extracurriculare. Site-ul a fost creat în limba maghiară, deoarece aparținem minorităților maghiare. Cu ocazia Zilei Minorităților Naționale am organizat un program cultural în limba română care poate fi accesat aici.

Blog educațional Happy Kids in a Magic World

Interdisciplinar
LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ, I, II, III

Învățământul online a creat pentru mine conjunctura de a deveni creator de conținut educațional și narator. Astfel a luat naștere și acest Blog educațional. Scopul a fost de a reuni într-un singur loc toate resursele educaționale deschise, pe care le-am creat pe diferite platforme și aplicații.