Fundația Orange

(Premiat 2020, Proiectare didactică, V-VIII) Scăderea fracțiilor zecimale

Concurs

Florea Elena Livia

Trimis la 28.02.2020

Matematică
MATEMATICĂ, V MEDIU PREDARE

Acest proiect didactic descrie o lectie de predare a regulilor de adunare si scadere a fractiilor zecimale, realizata cu instrumente web 2.0.Proiecte didactice


Documente


Mi-am dorit o lectie cat mai atractiva in care copiii sa fie principalii actori cu dorinte si realizari. Utilizand tehnologia, procesul instructiv-educativ se imbogateste prin: partajarea informatiilor, colaborarea dintre utilizatori, realizarea instantanee a feed-back-ului. Se creeaza un mediu de invatare stimulativ si in acelasi timp confortabil.

Pe langa atingerea competentelor matematice utilizând tehnologia, se stimuleaza realizarea competentelor informatice exersând deprinderi matematice.

In realizarea materialului am aratat cum pot fi folosite intr-o lectie resursele educationale deschise.


Florea Elena Livia, profesor de Matematică

Scoala gimnaziala Strâmtura, Romania, Strâmtura, Maramureș

Trimis la 28.02.2020 - 21:23


Materiale similare

Il presente indicativo dei verbi regolari

Interdisciplinar
MATEMATICĂ, V, VI, VII

Elevii vor invata verbele regulate la indicativ prezent prin intermediul platformei interactive Nearpod, intr-un mod atractiv.

Unități de măsură. Consolidare

Matematică
MATEMATICĂ, V

UNITĂȚI DE MĂSURĂ
În cadrul acestei unități de învățare, mi-am propus să realizez prezentarea activității cu un material Canva, am ales să folosesc Google Earth pentru a încuraja asimilarea și fixarea cunoștințelor cu experiențe esențiale de viață.