Fundația Orange

Present Continuous in pictures

Concurs

AlinaLo

Trimis la 22.11.2021

Limbi moderne
LIMBI MODERNE, IV MEDIU CONSOLIDAREA CUNOȘTINȚELOR

În acest material se găsește un exercițiu la limba engleză, pentru clasa a IV-a, în Power Point. Elevii trebuie să răspundă la întrebările date spunând, astfel, ce fac personajele din fiecare imagine în acest moment, momentul vorbirii. Prin urmare, ei trebuie să folosească timpul Present Continuous.


Alte materiale educaționale


Documente


În acest material am folosit imagini, decupate prin metoda "print screen", din manualul digital de clasa a IV-a: Jenny Dooley și Virginia Evans, Limba modernă engleză, Clasa a IV-a, Editura Uniscan.

Este vorba de un exercițiu pentru elevii de clasa a IV-a, nivel mediu, cu întrebări despre activități zilnice (treburi casnice) care au loc în momentul vorbirii. Elevii răspund la aceste întrebări folosind timpul Present Continuous, fără să li se spună, însă, acest lucru. Este un exercițiu de consolidare de cunoștințe.


AlinaLo, profesor de Limbi moderne

Școala Gimnazială Hodac, Dubiștea de Pădure, Mureș

Trimis la 22.11.2021 - 20:12


Materiale similare

Present Continuous in pictures

Limbi moderne
LIMBI MODERNE, IV

Exercițiu în Power Point de completare a unor propoziții, la limba engleză, cu verbul la timpul Present Continuous, conform imaginilor date, răspunzând la o întrebare, de ex. "What is Mona doing?" (Ce face Mona?).

Have got / Has got

Limbi moderne
LIMBI MODERNE, IV

Materialul propus fixează cunoștințele privind formele de afirmativ, negativ și interogativ ale verbului „Have got”. Elevii vor alege varianta corectă în funcție de cerință. Materialul este utilizat la finalul unității de învățare cu scopul de a consolida cunoștințele într-un mod plăcut și antrenant.