Fundația Orange

Pretzels

Concurs

Dincă Antonia-Ștefania

Trimis la 15.01.2021

Interdisciplinar
LIMBI MODERNE, DEZVOLTARE PERSONALĂ, VII, VIII MEDIU CONSOLIDAREA CUNOȘTINȚELOR

Revista Pretzels în format PowerPoint, combină in paginile sale creativitatea, ambitia și pasiunea pentru scris a grupului nostru de elevi de la C.N. Gh. Țițeica, cu scopul de a-i pregati pe viitorii liceeni pentru cei mai fascinanți ani din viața lor.


Alte materiale educaționale


Documente


Dragii noștri colegi, revista „Pretzels” vă invită să descoperiți cele mai interesante articole în limba engleză legate de școală, încrederea în sine, petrecerea timpului liber, pasiuni, călătorii, practicarea sportului și, de asemenea, trucuri care vă pot face viața de licean mai ușoară.

Vă gândiți cu teamă la liceu?

Experiențele noastre pe care le vei găsi în paginile revistei vă vor ajuta să vă adaptați mai ușor.

Stay tuned for more!


Dincă Antonia-Ștefania

Drobeta Turnu-Severin, Mehedinți

Trimis la 15.01.2021 - 09:03


Materiale similare

Hidden image quiz - joc interactiv axat pe Conditionals

Limbi moderne
LIMBI MODERNE, VIII

Acest joc interactiv creat pe platforma genial.ly poate fi utilizat ca instrument de verificare si evaluare a cunostintelor elevilor cu privire la propozitiile conditionale din limba engleza.

Bingo Educațional

Interdisciplinar
LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ, IV, V, VI, VII, VIII

Aplicația Bingo Educațional permite generarea unor cartonașe unice pentru jocul Bingo. Acest joc poate fi utilizat la orice disciplină, de la nivel preșcolar, până la nivel universitar. Toate jocurile elaborate rămân disponibile pentru alți utilizatori. Site: https://cubulet.ro/EduBingo/