Fundația Orange

Testimoniale


Prof. Constanța Domokos, Școala Gimnazială Sâncraiu de Mureș

Digitaliada: Pe scurt, ce înseamnă pentru dvs. educația digitală?

Prof. Constanța Domokos: Din punctul meu de vedere educația digitală este acel tip de educație în care tehnologia și conținutul digital sunt folosite permanent în procesul didactic. Astfel, asistarea procesului de învățământ cu calculatorul ajută la predarea unor lecții de comunicare de noi cunoștințe, aplicarea, consolidarea, sistematizarea noilor cunoștințe, verificarea automată, autoevaluarea, etc. 

Digitaliada: De ce este relevant pentru dvs. să participați la Digitaliada?

Prof. Constanța Domokos: Participarea școlii noastre la acest proiect este o oportunitate deoarece calculatoarele din laboratoarele noastre de informatică sunt uzate moral și insuficiente în raport cu numărul elevilor dintr-o clasă. Obținerea unui laborator digital și training-urile profesorilor cu siguranță vor duce la creșterea performanței  din școala noastră. 

Digitaliada: Dacă ar fi să vă descrieți, profesional, într-o frază-cheie, ce ați spune în primul rând despre dumneavoastră?

Prof. Constanța Domokos: Sunt o persoană serioasă, atunci când mă implic într-un lucru depun tot efortul necesar pentru a-l duce la bun sfârșit.