Fundația Orange

Testimoniale


Profesor Ana-Maria Grigore, Școala Gimnazială nr. 1 Roata de Jos

Profesor Ana-Maria Grigore, Școala Gimnazială nr. 1 Roata de Jos

FOTO: Profesor Ana-Maria Grigore, Școala Gimnazială nr. 1 Roata de Jos


Doamna profesoară Grigore este o persoană comunicativă, perseverentă, care se implică activ în participarea la competiții și concursuri școlare. Predă la școala din Roata de Jos din anul 2004, iar de-a lungul timpului, alături de colegii de catedră, a trecut și prin perioade mai puțin favorabile din punct de vedere material. „Această neputință s-a reflectat în imposibilitatea de a reactualiza dotarea laboratorului de informatică, calculatoarele vechi devenind depășite, iar mai apoi nefuncționale. Pentru a le oferi elevilor mei o educație de calitate, îmi doresc acces la tehnologie și o continuă perfecționare profesională, lucru pe care Digitaliada îl pune la dispoziția cadrelor didactice”, este de părere doamna Grigore.

Digitaliada: Cum vedeți integrată educația digitală în desfășurarea „clasică”, tradițională, a unei ore?

Profesor Ana Maria Grigore: Resursele digitale sunt de un real folos în procesul didactic. Cu ajutorul acestora, noțiuni abstracte de matematică devin mai accesibile, mai practice, mai pe înțelesul tuturor.

Digitaliada: De ce a fost/este relevant pentru dvs. să participați la Digitaliada?

Profesor Ana Maria Grigore: Pentru a le oferi elevilor noștri o educație de calitate, îmi doresc o continuă perfecționare profesională, lucru pe care Digitaliada îl pune la dispoziția cadrelor didactice.

Digitaliada: Dacă ar fi să selectați câteva elemente-cheie din activitatea dvs. profesională, din CV-ul dvs., ce ați selecta?

Profesor Ana Maria Grigore: De peste 15 ani sunt unul dintre profesorii titulari ai Școlii Gimnaziale Nr. 1 Roata de Jos și, deși nu fac parte din comunitate, mă identific cu nevoile acesteia. Prin participarea la proiecte încerc să le ofer elevilor o perspectivă asupra unui viitor mai bun.