Fundația Orange

Testimoniale


Profesor Mariana Jurj, Școala Gimnazială Bretea Română

Profesor Mariana Jurj, Școala Gimnazială Bretea Română

FOTO: Profesor Mariana Jurj, Școala Gimnazială Bretea Română


Profesoara de T.I.C. de la Școala Gimnazială Bretea Română, doamna Mariana Jurj, a participat la ediția-pilot a competiției Digitaliada. Doamna profesor făcea parte din echipa Școlii Gimnaziale Băcia, câștigătoare în proiectul Fundației Orange. „Din anul 2016, de când am participat la proiectul pilot, Digitaliada face parte din sufletul meu. Am fost foarte fericită anul acesta când am aflat ca mă voi întoarce în această minunată familie”, afirmă doamna Jurj.

Digitaliada: Cum vedeți integrată educația digitală în desfășurarea „clasică”, tradițională, a unei ore?

Profesor Mariana Jurj: Dezvoltarea gândirii și creativității elevilor în cadrul orelor de Informatică și TIC se datorează, în foarte mare măsură, integrării educației digitale în fiecare etapă a lecției. Prin îmbinarea clasicului cu digitalul, elevul pune mai ușor în practică ceea ce a învățat.

Digitaliada: De ce a fost/este relevant pentru dvs. să participați la Digitaliada?

Profesor Mariana Jurj: Din anul 2016, de când am participat la proiectul pilot, Digitaliada face parte din sufletul meu. Am fost foarte fericită anul acesta când am aflat ca mă voi întoarce în această minunată familie. Digitaliada înseamnă pentru mine dezvoltare personală și profesională.

Digitaliada: Dacă ar fi să selectați câteva elemente-cheie din activitatea dvs. profesională, din CV-ul dvs., ce ați menționa?

Profesor Mariana Jurj: Elementele cheie din activitatea mea profesională sunt participarea la proiectul-pilot Digitaliada 2016-2017 și obținerea gradului didactic II.