Fundația Orange

Testimoniale


Profesor de matematică Ioan Tăușean, Școala Gimnazială Bretea Română

Profesor de matematică Ioan Tăușean, Școala Gimnazială Bretea Română

FOTO: Profesor de matematică Ioan Tăușean


Profesorul de matematică este încântat de când a aflat că tehnologia digitală va face orele de matematică mult mai interactive. „Urmăresc să îmi dezvolt competențele profesionale prin implicarea pe termen lung în activitățile prevăzute de proiect și să utilizez eficient și creativ echipamentele primite pentru a crește calitatea educației în școala noastră”, afirmă domnul profesor Tăușean.

Digitaliada: Cum vedeți integrată educația digitală în desfășurarea „clasică”, tradițională, a unei ore?

Profesor Ioan Tăușean: Educația digitală, introdusă în cadrul orei de matematică, contribuie la dezvoltarea abilității elevului de a înțelege mai ușor noțiunile abstracte predate la clasă.

Digitaliada: De ce a fost/este relevant pentru dvs. să participați la Digitaliada?

Profesor Ioan Tăușean: Prin participarea la Digitaliada am oportunitatea de a le oferi elevilor mei un act educațional de înaltă calitate, care duce la îmbunătățirea rezultatelor școlare.

Digitaliada: Dacă ar fi să selectați câteva elemente-cheie din activitatea dvs. profesională, din CV-ul dvs., ce ați menționa?

Profesor Ioan Tăușean: Activitatea desfășurată pe parcursul a peste 25 de ani la catedra de matematică, la care pot să adaug și experiența managerială ca director al Școlii Gimnaziale Bretea Română. Un alt lucru care îmi bucură sufletul este participarea la cursuri de perfecționare pentru cunoașterea și însușirea metodelor moderne la disciplina matematică.