Fundația Orange

Punct, dreaptă, plan Alte resurse

Digitaliada

Trimis la 10.11.2017

Matematică
MATEMATICĂ, VI

Echipa Digitaliada vă propune un proiect didactic pentru noțiunile legate de punct, dreaptă, poziția unui punct pe o dreptă, semidreapta, segmentul de dreaptă, lungimea unui segment.Proiecte didactice


Documente


Proiect didactic realizat de Simona Roșu, profesor Digitaliada, revizuit de Ioan Popa, profesor Digitaliada.

Textul și ilustrațiile din acest document sunt licențiate de Fundația Orange conform termenilor și condițiilor licenței Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International (CC BY-NC-SA 4.0) care poate fi consultată pe pagina web https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/. Pus la dispoziție în cadrul programului Digitaliada.

În această lecție, elevii vor învăța noțiuni legate de punct, dreaptă, poziția unui punct pe o dreptă, semidreapta, segmentul de dreaptă, lungimea unui segment.

Pentru exersarea configurațiilor geometrice noi învățate, elevii vor folosi aplicația GeoGebra Math Calculators.


Alte informații

Clasa a VI-a - Consolidarea noțiunilor legate de punct, dreaptă, poziția unui punct pe o dreptă, semidreapta, segmentul de dreaptă, lungimea unui segment, utilizând aplicația GeoGebra Math Calculators.


Digitaliada, profesor de Matematică

București

Trimis la 10.11.2017 - 14:25


0 comentarii

Trimite comentariu

Toate câmpurile cu steluță * sunt obligatorii.Anulează răspunsul

Avertisment: Prin apăsarea butonului "Trimite" sunteți de acord ca textele introduse în câmpurile „nume ”, „subiect” și „comentariu” să fie făcute publice și implică acceptarea Termenilor și condițiilor de utilizare a site-ului digitaliada.ro.

Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate.