Fundația Orange

Regnul Fungi

Concurs

Ana-Maria Cristea

Trimis la 27.01.2022

Biologie
BIOLOGIE, V MEDIU PREDARE

Proiect de lectie interdisciplinar cu tema - Fungi. Proiectul de lectie pastreaza structura ERR, are atat elemente din activitatea practica, materiale interactive, aplicatii digitale si teme bazate pe Teoria inteligentelor multiple.


Proiecte didactice


Documente


Lectia Fungi - viata ciupercilor, are caracter interdisciplinar, se bazeaza pe proiectul de lectie bazat pe tehnica ERR. Planul lecíei combina elementele lucrarilor practice cu elemente digitale, platforme interactive, jocuri didactive, vizionare de material video si fixarea cunostintelor utilizand teoria inteligentelor multiple.


Ana-Maria Cristea, profesor de Biologie

Școala „Simion Balint”, Copaceni, Romania, Turda, Cluj

Trimis la 27.01.2022 - 18:54


Materiale similare

Biologia în școala online

Biologie
BIOLOGIE, V

Trăim cu toții vremuri tulburi generate de incertitudinea zilei de mâine. Cât timp avem o misiune, avem o profesie nobilă, haideți să o arătăm, făcând din școala online o poveste plăcută, de care să se bucure mereu elevii noștri de azi, adulții de mâine. Să-și amintească cu drag peste timp.

Teiul pucios (Tilia cordata Miller)

Biologie
BIOLOGIE, V

Lecția Teiul pucios (Tilia cordata Miller) este o lecție interactivă, realizată cu ajutorul platformei Nearpod. În urma parcurgerii lecției, elevii vor descoperi importanța teiului pucios în viața omului, dar și în natutră.