Fundația Orange

Renasterea, Reforma, Absolutismul

Concurs

Antonia Silaghi

Trimis la 22.01.2020

Istorie
ISTORIE, MEDIU CONSOLIDAREA CUNOȘTINȚELOR, EVALUARE

Este un exercitiu util pentru consolidare a cunostintelor sau evaluarea acestora, pentru lectiile Renasterea, Reforma si Absolutismul monarhic.


Alte materiale educaționale


Multimedia


Este un exercitiu realizat cu aplicatia Learning App. Acest exercitiu poate fi folosit de catre profesor sau elevi, atat pentru consolidarea cunostintelor dobandite in lectiile Renasterea, Reforma si Absolutismul monarhic, dar poate fi la fel de bine folosit si la evaluarea cunostintelor. Daca il folosim in evaluare, el este un exercitiu indragit de elevi, deoarece ne ofera un feedback imediat prin aparitia unor fete zambitoare sau triste.


Antonia Silaghi, profesor de Istorie

Liceul Teoretic Constantin Șerban, Romania, Borod, Bihor

Trimis la 22.01.2020 - 16:10


Materiale similare

Ghid interdisciplinar aplicația Tynker învățământ gimnazial

Interdisciplinar
LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ, V, VI, VII, VIII

Echipa Digitaliada vă propune un ghid interdisciplinar dedicat predării pe baza metodelor digitale cu ajutorul aplicației Tynker, pentru învățământul gimnazial. Ghidul poate fi folosit la orele de limba și literatura română, matematică, fizică, chimie, informatică, istorie, geografie, biologie, educație socială, educație muzicală, educație plastică, religie.

Monumente și locuri istorice incluse în patrimoniul UNESCO

Istorie
ISTORIE, IV

Proiect didactic care se încadrează la aria curriculară Om și societate, disciplina Istorie, având ca discipline integrate Geografia, Educația civică, Muzica și mișcarea. Lecția poate fi desfășurată atât online, cât și în format fizic, fiind integrate aplicații online.