Fundația Orange

Review of Tenses - Present and Past / Recapitularea timpurilor prezent si trecut (clasa a VI-a)

Concurs

A. S.

Trimis la 10.01.2021

Limbi moderne
LIMBI MODERNE, VI MEDIU PREDARE, CONSOLIDAREA CUNOȘTINȚELOR, EVALUARE

Acest modul digital constă într-o serie de teste alcătuite din diverse tipuri de exerciții interactive, de tipul întrebări cu mai multe variante de răspunsuri, texte lacunare, exerciții de tip drag-and-drop, rebusuri etc. axate pe recapitularea timpurilor prezent și trecut, prevăzute în programă.Aplicații


Multimedia

https://lessons4kids.000webhostapp.com/

Utilizarea acestui modul digital în procesul de predare-învățare-evaluare prezintă mai multe avantaje, cum ar fi: creșterea motivației și interesului elevilor pentru învățare, demersul didactic devenind mai dinamic, intuitiv și interactiv, facilitarea învățării prin exersare, descoperire, personalizarea actului de învățare, parcurgerea secvențelor de predare-învățare-evaluare în ritmul propriu al elevului și obținerea de feedback rapid.

Acesta poate fi utilizat cu succes pentru studiul/recapitularea timpurilor prezent si trecut în clasă cât și acasă, deoarece conține pe lângă elemente grafice și link-uri către informațiile necesare rezolvării exercițiilor, în cazul în care elevul nu a reușit să asimileze toate cunoștințele înaintea începerii testării propriu-zise.

Link: https://lessons4kids.000webhostapp.com/


Alte informații

Acest modul digital conține teste interactive cu Present Tense Simple, Present Tense Continuous și Past Tense Simple, acestea fiind cuprinse în programa școlară pentru clasa a VI-a, limba engleză.


A. S.

București

Trimis la 10.01.2021 - 11:32


Materiale similare

Internet Safety / Siguranță pe Internet

Interdisciplinar
INFORMATICĂ ȘI TIC, VI, VII, VIII

Adresat elevilor din ciclul gimnazial, acest set de resurse didactice digitale abordează tema siguranței pe Internet și poate fi folosit cu succes atât în predarea sincronă, cât și asincronă, în cadrul orelor de limba engleză sau a cursurilor opționale integrate.

Cu InfoQuest iei 10!

Interdisciplinar
LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ, V, VI, VII, VIII

InfoQuest este o aplicatie mobila pentru verificarea si imbogatirea cunostintelor printr-o metoda de tip treasure-hunt. Practic se populeaza clasa cu coduri QR, elevii trebuie sa le descopere, sa le scaneze si sa raspunda corect pentru a acumula cat mai multe puncte.