Fundația Orange

Ridicarea la putere a unui număr natural Alte resurse

Digitaliada

Trimis la 17.09.2016

Matematică
MATEMATICĂ, V

Echipa Digitaliada vă propune un proiect didactic privind însușirea noțiunilor de ridicare la putere cu exponent număr natural a unui număr natural.Proiecte didactice


Documente


Proiect didactic realizat de Mariana Jurj, profesor Digitaliada, revizuit de Ioan Popa, profesor Digitaliada.

Textul și ilustrațiile din acest document sunt licențiate de Fundația Orange conform termenilor și condițiilor licenței Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International (CC BY-NC-SA 4.0) care poate fi consultată pe pagina web https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/. Pus la dispoziție în cadrul programului Digitaliada.

Prin aplicarea acestui proiect didactic, elevii de clasa a V-a vor putea învăța o nouă operație: ridicarea la putere a unui număr natural cu exponent număr natural. Ora va debuta cu o problemă care le cere elevilor să înmulțească un număr cu el însuși de mai multe ori. Pentru exersarea rezolvării de exerciții, în care apare ridicarea la putere a numerelor naturale, se va folosi jocul Math Master.


Alte informații

Clasa a V-a - Însușirea noțiunilor de ridicarea la putere cu exponent număr natural a unui număr natural, utilizând jocul Math Master - Brain Quizzes.


Digitaliada

București

Trimis la 17.09.2016 - 15:09


0 comentarii

Trimite comentariu

Toate câmpurile cu steluță * sunt obligatorii.Anulează răspunsul

Avertisment: Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate.

Prin apăsarea butonului "Trimite" sunteți de acord cu Termenii și condițiile de utilizare a site-ului.