Fundația Orange

Roma Antică

Alte resurse

Iorga Marinela Monica

Trimis la 26.02.2020

Istorie
ISTORIE, V MEDIU CONSOLIDAREA CUNOȘTINȚELOR, EVALUARE

Material digital care poate fi utilizat în cadrul lecțiilor de aprofundare a cunoștintelor despre Roma Antică, clasa a V-a. Verifică, pe baza unor definiții și a unor imagini, cunoștintele dobândite în cadrul uniății de înățare „Lumea romana”.Alte materiale educaționale


Multimedia


Exercitiul este conceput sub forma unui rebus care conține definiții sau imagini legate de conținuturile predate în cadrul unității de învățare "Roma Antică”.

Utilizează aplicația https://learningapps.org.


Iorga Marinela Monica, profesor de Educație civică / socială, Istorie

Școala Gimnazială nr. 2 Videle, Romania, Videle, Teleorman

Trimis la 26.02.2020 - 07:45


Materiale similare

Islamul

Istorie
ISTORIE, V

Material realizat în Genially, cuprinde o activitate interactivă pentru recapitularea/aprofundarea cunoștințelor însușite despre Islam.

(Premiat 2023, Alte materiale educaționale, V-VIII) Aplicație structurată de învățare și evaluare a cunoștințelor referitoare la Conducătorii Transilvaniei din perioada Medievală.

Istorie
ISTORIE, V, VI, VII, VIII

Transilvania - Domni și Quiz este o aplicație offline de cultură generală care conține informații cu privire la peste 40 de voievozi, principi și guvernatori ai Transilvaniei. Totodată, prin intermediul Quiz-urilor, aplicația permite consolidarea cunoștințelor și îmbogățirea vocabularului.