Fundația Orange

(Premiat 2020, Proiectare didactică, V-VIII) Scăderea fracțiilor zecimale

Concurs

Florea Elena Livia

Trimis la 28.02.2020

Matematică
MATEMATICĂ, V MEDIU PREDARE

Acest proiect didactic descrie o lectie de predare a regulilor de adunare si scadere a fractiilor zecimale, realizata cu instrumente web 2.0.Proiecte didactice


Documente


Mi-am dorit o lectie cat mai atractiva in care copiii sa fie principalii actori cu dorinte si realizari. Utilizand tehnologia, procesul instructiv-educativ se imbogateste prin: partajarea informatiilor, colaborarea dintre utilizatori, realizarea instantanee a feed-back-ului. Se creeaza un mediu de invatare stimulativ si in acelasi timp confortabil.

Pe langa atingerea competentelor matematice utilizând tehnologia, se stimuleaza realizarea competentelor informatice exersând deprinderi matematice.

In realizarea materialului am aratat cum pot fi folosite intr-o lectie resursele educationale deschise.


Florea Elena Livia, profesor de Matematică

Scoala gimnaziala Strâmtura, Romania, Strâmtura, Maramureș

Trimis la 28.02.2020 - 21:23


Materiale similare

Marțișoare matematice

Matematică
MATEMATICĂ, V, VI, VII, VIII

Acest material se adresează elevilor din clasele V-VIII, material care vine în ajutorul profesorilor și elevilor cu scopul de a ușura înțelegerea profundă a unor concept matematice de bază și de a ușura aplicarea acestora în viața de zi cu zi.

Il presente indicativo dei verbi regolari

Interdisciplinar
MATEMATICĂ, V, VI, VII

Elevii vor invata verbele regulate la indicativ prezent prin intermediul platformei interactive Nearpod, intr-un mod atractiv.