Fundația Orange

Școlile Digitaliada 2022-2023


Iași, județul Iași

Școala Gimnazială EuroEd Iași

Este instituția educațională care adaugă valoare și inovație sistemului clasic de educație.

Școala Gimnazială EuroEd Iași

Despre școală:

Școala Primară EuroEd din Iași se bazează pe utilizarea aceluiași curriculum ca și cel al școlilor de stat, urmărindu-se elaborarea unui proces educațional eficient și de înaltă ținută care să faciliteze învățarea și achiziția de noi cunoștințe și abilități.

Școala Gimnazială EuroEd are ca obiectiv educațional principal dezvoltarea unui mediu de învățare adecvat dezvoltării elevilor, conform propriilor aptitudini și personalități. Managementul celor două școli (primară și gimnazială) are ca principală preocupare identificarea nevoilor mediului școlar, implementarea unor tendințe inovatoare în educație, astfel încât să se poată asigura succesul fiecărui elev în direcția în care ei se pot dezvolta cel mai bine.

Despre oraș:

Iașiul este municipiul de reședință al județului cu același nume, Moldova, România. Iașiul a fost capitala Moldovei în perioada 1564-1859, una dintre cele două capitale ale Principatelor Unite între 1859 și 1862 și capitala Regatului României între 1916 și 1918 (în perioada Primului Război Mondial, atunci când Bucureștiul s-a aflat sub ocupație germană).

Orașul Iași a fost menționat pentru prima oară într-un privilegiu comercial (acordat negustorilor din Liov), emis în 1408 de domnul Moldovei Alexandru cel Bun. Deoarece existau clădiri mai vechi de această dată (spre exemplu presupusa Biserică armeană construită în 1395), se crede că orașul este mult mai vechi, cel puțin cu câteva decenii înainte de această dată, fapt dovedit și de zidurile Curții Domnești.

Despre Digitaliada:

Participarea la proiectul Digitaliada ar aduce beneficii multiple pentru toți actorii implicați în procesul educativ. Pentru elevi, utilizarea tehnologiei inteligente la clasă, la materii diverse și nu numai la TIC, înseamnă o implicare mult mai mare în învățare și o creștere a interesului pentru acumularea de informații, deoarece această tehnologie are potențialul de a se adapta la o gamă largă de stiluri de învățare.

O implicare și mai mare în învățarea digitală ar însemna pentru elevii noștri folosirea de abilități, resurse tehnologice și instrumente digitale pentru a pune întrebări, a gândi critic și a studia, a lua decizii, a aplica cunoștințe, a împărtăși resurse și a se deveni membri valoroși în economia globală.

Contact:

www.euroed.ro