Fundația Orange

Școlile Digitaliada 2022-2023


Redea, județul Olt

Școala Gimnazială Redea

Școala Gimnazială Redea caută să oferă educație la standarde de calitate pentru fiecare elev, care poate progresa în raport cu potențialul propriu, pentru o adaptare ușoară într-o societate aflată în permanentă evoluție.

Școala Gimnazială Redea

Despre școală:

Prima școală în comuna Redea a fost o școală de băieți și a fost înființată în anul 1840. Din anul 1908 se înființează și o școală de fete, iar în 1912, de la 1 septembrie, funcționează drept o școală mixtă. Școala în care se învață astăzi este construită în 1978, iar din 2020 se bucură de o reabilitare completă.

Școala Gimnazială Redea caută să oferă educație la standarde de calitate pentru fiecare elev, care poate progresa în raport cu potențialul propriu, pentru o adaptare ușoară într-o societate aflată în permanentă evoluție. Profesorii sunt interesați de noile aplicații tehnologice, de însușirea noilor cunoștințe pe baza unor softuri didactice, de schimbul de experiență cu profesorii care au aceleași idealuri, precum și de îmbunătățirea cooperării cu elevii.

Despre comună:

Comuna Redea este situată în partea de sud a județului Olt, la 8 km de Municipiul Caracal, și are în componență satele Redișoara și Valea Soarelui. Conform recensământului efectuat în 2011, populația comunei Redea se ridică la 3.006 locuitori, majoritatea locuitorilor sunt români (96,34%), pentru 3,29% din populație, apartenența etnică nu este cunoscută.

Despre Digitaliada:

Despre Digitaliada: Începând cu luna septembrie a anului 2022 de când școala are un laborator complet funcțional, cu calculatoare și tablete noi, profesorii s-au lăsat ghidați de nevoile elevilor și au aplicat la Digitaliada cu gândul de a beneficia de experiența acestui proiect, împărțind același obiectivele și aspirații.

Educația digitală contribuie la îmbunătățirea performanțelor școlare și menține treaz interesul elevilor pentru învățare, iar cu ajutorul programului Digitaliada ne dorim să le oferim cadrelor didactice resursele necesare pentru pregătirea și utilizarea platformelor digitale în cadrul orelor.

Noile tehnologii creează oportunități de apropiere si colaborare, dezvoltând competențe sociale necesare pentru desfășurarea activităților

Contact:

Pagina facebook