Fundația Orange

Școlile Digitaliada 2022-2023


Suceava, județul Suceava

Școala Gimnazială nr. 10 Suceava

Școala Gimnazială Nr. 10 din Suceava este o instituție dinamică, capabilă să răspundă nevoilor comunității, să dezvolte și să stimuleze motivația învățării, a cunoașterii și integrării în societate.

Școala Gimnazială nr. 10 Suceava

Despre școală:

Școala Gimnazială nr. 10 Suceava este situată în cartierul Cuza Vodă 1, Burdujeni și-a deschis porțile la data de 1 septembrie 1981. Școala este una recunoscută la nivel local și național pentru rezultatele deosebite ale elevilor și pentru bogata experiență și implicarea în proiecte de parteneriat european. Școala se bucură de profesori bine pregătiți, însă cu nevoi de completare a formării profesionale în concordanță cu actuala conjunctură economico-socială și cu tendințele de digitalizare a educației.

Dintre cele mai importante valori și atitudini promovate în Școala Gimnazială nr. 10 Suceava sunt: responsabilitatea față de acțiunile proprii, preocuparea pentru dezvoltarea personală și schimbare socială, curiozitatea, acceptarea și aprecierea diversității și sentimentul demnității umane, al valorii personale și a celorlalți.

Despre localitate:Suceava este un oraș din nord-estul României, în regiunea istorică Moldova. A fost capitala țării lui Ștefan cel Mare, o figură importantă în istoria românilor, care a întărit cetatea suficient cât să poată să țină piept unui atac condus de sultanul Mahomed II, cuceritorul Constantinopolului. Orașul are doua tipuri de zone geografice: dealurile și pasiunile văii râului Suceava, și este un excelent punct de pornire pentru calatorii către multe atracții istorice, culturale și naturale în regiunea Bucovina.Despre Digitaliada:

Pentru Școala Gimnazială nr. 10 din Suceava, participarea în proiectul Digitaliada reprezintă o oportunitate valoroasă de a implica atât profesorii, cât și elevii, în activități de dezvoltare, atât personală, cât și profesională. Școala este interesată de crearea de modele de bune practici având ca finalitate învățarea continuă pentru profesori și adaptarea lor la metode de predare moderne și, pe de altă parte, îmbunătățirea performanțelor școlare ale elevilor prin folosirea tehnologiei.

„Digitaliada reprezintă atât o oportunitate de dezvoltare personală și profesională pentru profesori, cât și un factor generator de resurse educaționale, pentru elevii școlii.” Prof. Rodica Zimbru, director al Școlii Gimnaziale nr. 10 din Suceava

Date de contact:http://scoala10sv.ro