Fundația Orange

Simetria

Concurs

Andrei Pănescu

Trimis la 23.01.2018

Interdisciplinar
MATEMATICĂ, INFORMATICĂ ȘI TIC, VII

Proiectul este conceput pentru uz didactic, venind în ajutorul elevilor, dar și al profesorilor de matematică. El ușurează parcurgerea și înțelegerea temei legate de Simetrie (Simetria față de un punct/Simetria fața de o dreaptă), având parte teoretică, aplicații, dar și un test.Aplicații


Documente


Galerie imagini, clic pentru zoom


Multimedia

https://www.dropbox.com/s/9xxao24njnjgm7p/Proiect%20Simetria%20Andrei%20Panescu%20final.rar?dl=0

Am ales tema "Simetria" pentru aprofundarea studiului personal, dar și din dorința de a oferi colegilor mei un material ușor de parcurs, dinamic și antrenant care să-i atragă spre studiul matematicii.

Noțiunile legate de simetrie au fost o preocupare constantă pentru mine din momentul în care am început studiul pianului. La început nu eram conștient de legătura profundă dintre matematică și teoria muzicală dar pe parcursul înaintării în studiul personal am realizat cât de legate sunt cele două domenii.


Alte informații

Realizator proiect Pănescu Andrei clasa a VII-a
Profesori coordonatori: Apreutesei Maricica- informatică
Gavril Daniela-matematică
Liceul Teoretic "Ioan Slavici ''- Panciu, Vrancea,Romania


Andrei Pănescu

Romania, Focsani, Vrancea

Trimis la 23.01.2018 - 11:53


Materiale similare

Orar Digital

Interdisciplinar
LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ, V, VI, VII, VIII

Produsul reprezintă un orar digital pentru clasă, unde fiecare oră din anul școlar poate avea atașată tema, lecția, test sau teza, carnet de elev digital unde se pot introduce notele și se pot vizualiza imediat mediile și un chat pentru socializare și anunțuri.

Platforma Pauza de Mate

Matematică
MATEMATICĂ, V, VI, VII, VIII

Site-ul educațional pauzademate.ro permite utilizatorilor accesul facil către o biblioteca virtuală cu peste 500 de resurse video, articole și documente școlare.