Fundația Orange

Simetria Concurs

Andrei Pănescu

Trimis la 23.01.2018

Interdisciplinar
MATEMATICĂ, INFORMATICĂ ȘI TIC, VII

Proiectul este conceput pentru uz didactic, venind în ajutorul elevilor, dar și al profesorilor de matematică. El ușurează parcurgerea și înțelegerea temei legate de Simetrie (Simetria față de un punct/Simetria fața de o dreaptă), având parte teoretică, aplicații, dar și un test.Aplicații


Documente


Galerie imagini, clic pentru zoom


Galerie video

https://www.dropbox.com/s/9xxao24njnjgm7p/Proiect%20Simetria%20Andrei%20Panescu%20final.rar?dl=0

Am ales tema "Simetria" pentru aprofundarea studiului personal, dar și din dorința de a oferi colegilor mei un material ușor de parcurs, dinamic și antrenant care să-i atragă spre studiul matematicii.

Noțiunile legate de simetrie au fost o preocupare constantă pentru mine din momentul în care am început studiul pianului. La început nu eram conștient de legătura profundă dintre matematică și teoria muzicală dar pe parcursul înaintării în studiul personal am realizat cât de legate sunt cele două domenii.


Alte informații

Realizator proiect Pănescu Andrei clasa a VII-a
Profesori coordonatori: Apreutesei Maricica- informatică
Gavril Daniela-matematică
Liceul Teoretic "Ioan Slavici ''- Panciu, Vrancea,Romania


Andrei Pănescu

Romania, Focsani, Vrancea

Trimis la 23.01.2018 - 11:53


0 de comentarii

Trimite comentariu

Toate câmpurile cu steluță * sunt obligatorii.Anulează răspunsul

Avertisment: Prin apăsarea butonului "Trimite" sunteți de acord ca textele introduse în câmpurile „nume ”, „subiect” și „comentariu” să fie făcute publice și implică acceptarea Termenilor și condițiilor de utilizare a site-ului digitaliada.ro.

Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate.