Fundația Orange

Simulare, online, Evaluare Națională Subiectul I și Subiectul II

Concurs

Irina

Trimis la 26.01.2022

Matematică
MATEMATICĂ, VIII MEDIU EVALUARE

Testul permite, cu ajutorul aplicației Formulare Google, evaluarea unor conținuturi din programa pentru Evaluare Națională.


Proiecte didactice


Documente


Testul propus se poate aplica într-o oră de curs, elevii primesc imediat după finalizarea testului punctajul obținut. După administrarea testului, profesorul propune elevilor ca, pentru setul de date colectat în urma administrării testului, să determine indicatorii tendinței centrale: frecvență, medie, mod, mediană și amplitudine.
Abordând și interdisciplinar, prin accesarea aplicației Formulare Google, profesorul le prezintă elevilor interpretarea punctajelor obținute și generează fișierul Excel cu răspunsurile colectate. Elevii pot verifica corectitudinea calculelor efectuate și prin inserarea formulelor în Excel (calculul tabelar se studiază în clasa a VIII-a la disciplina Informatică și T.I.C.).


Irina, profesor de Informatică și TIC, Matematică

Școala Gimnazială ”N. Iorga”, sat Pângărăcior, comuna Pângărați, România, Bicaz, Neamț

Trimis la 26.01.2022 - 21:17


Materiale similare

Marțișoare matematice

Matematică
MATEMATICĂ, V, VI, VII, VIII

Acest material se adresează elevilor din clasele V-VIII, material care vine în ajutorul profesorilor și elevilor cu scopul de a ușura înțelegerea profundă a unor concept matematice de bază și de a ușura aplicarea acestora în viața de zi cu zi.

A Háromszögek

Matematică
MATEMATICĂ, VI, VIII

A következő oktatóprogram lehetőséget ad a Háromszögek fejezet átismétlésére, játékos formában.