Fundația Orange

Site educativ „Învățăm cu Elena”

Concurs

Elena Iorgulescu

Trimis la 10.01.2021

Interdisciplinar
LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ, MATEMATICĂ, DEZVOLTARE PERSONALĂ, MUZICĂ ȘI MIȘCARE, I MEDIU PREDARE, CONSOLIDAREA CUNOȘTINȚELOR, EVALUARE

Site-ul conține materiale folosite în activitatea didactică, sincron și asincron, pentru toate disciplinele (clasa pregătitoare).


Alte materiale educaționale


Link: https://sites.google.com/view/invatamcuelena/comunicare

Materialele sunt realizate cu ajutorul platformelor Wordwall, LearningApps, Thinglink, Bookcreator, Storyjumper, Chatterpix, Google slides, animații video, Loom, Jamboard, tutoriale filmate de mine și integrate în lecție. Multe materiale au caracter interdisciplinar.


Elena Iorgulescu, profesor de Matematică, Limba și literatura română, Dezvoltare personală, Muzică și mișcare

Școala Gimnazială „Grigorie Ghica Voievod”, București

Trimis la 10.01.2021 - 11:43


Materiale similare

Veverița - acrobata lumii animalelor

Interdisciplinar
LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ, I

Materialul prezentat poate fi folosit în cadrul orelor de MEM, CLR, MM,la clasa I. Cuprinde resurse educaționale diverse cum ar fi: curiozități despre veverițe, jocuri pe platformele wordwall și kahoot, un sondaj de opinie creat în google forms, desene animate, un cântec de pe platforma Tra LaLa.

Cum suntem? (Aflăm din comportamentul nostru)

Dezvoltare personală
DEZVOLTARE PERSONALĂ, I

Materialul se poate utiliza în clasele pregătitoare - a II-a, la Dezvoltare personală, tema: Reguli de comportament, prin exerciții de evidențiere a regulilor de comportament din alegerea situațiilor-imagini, explicarea acestora, vizionarea de filmuleț.