Fundația Orange

Test aritmetică

Concurs

Stroe Gabriel

Trimis la 27.11.2020

Matematică
MATEMATICĂ, IV ÎNCEPĂTOR EVALUARE

Aplicația privind cele 4 operații permite următoarele setări: termenii pot fi numere naturale sau întregi; poate fi aleasă o singură operație sau toate 4 aleatoriu; se poate seta numărul de exerciții al unui test; opțional testul se poate desfășura contracronometru. Rezultatul poate fi salvat.Aplicații


Documente


Arhiva „Aritmetică.rar” conține 3 fișiere pe care e recomandabil să le dezarhivați la o locație cunoscută. Aplicația se lansează cu dublu click pe fișierul Aritmetică.exe.

Arhiva mai conține și fișierul mdb1.mdb care este o „bază de date” ce poate fi vizualizată (de exemplu cu EXCEL).

În directorul în care a fost dezarhivată, aplicația crează fișierul „MateTest” de tip *.pdf care conține rezultatele salvate la testul efectuat de aplicație.

Programul a fost testat pe WIN 10/64.


Stroe Gabriel

Buzău, Buzău

Trimis la 27.11.2020 - 11:05


Materiale similare

Dicționar matematic ilustrat

Matematică
MATEMATICĂ, I, II, III, IV

Materialul este util elevilor din ciclul primar pentru însușirea diferiților termeni matematici cu care operează zilnic.

Campionii Matematicii

Matematică
MATEMATICĂ, I, II, III, IV

Culegerea este interactivă și se dorește a fi un material deosebit de util atât elevilor, pentru pregătirea lor, cât și profesorilor, în cadrul orelor desfășurate online. Conținutul este structurat pe clase, fiecare test cuprinzând câte 5 itemi. Elevul primește feedback-ul imediat.