Fundația Orange

Test. Divizibilitatea numerelor naturale

Concurs

Manea Roxana-Maria

Trimis la 06.02.2020

Matematică
MATEMATICĂ, V MEDIU EVALUARE

Testul este unul sumativ destinat evaluării elevilor de clasa a V-a, la finalul unității de învățare: „Divizibilitatea numerelor naturale”.Alte materiale educaționale


Documente


Testul propus este sumativ, destinat evaluarii elevilor de clasa a V-a la finalul unitatii de invatare: „Divizibilitatea numerelor naturale”. Itemii abordati in cadrul acestui test (alegere multimpla, raspuns scurt) au diferite grade de dificultate (de la simplu la complex) si permit o verificare a continuturilor invatarii parcurse de elevi prin utilizarea softurilor educationale, fapt ce ofera acestora posibilitatea unei evaluari imediate, curiozitate sporita in rezolvarea problemelor si chiar o autoevaluare a cunostintelor dobandite.


Manea Roxana-Maria, profesor de Matematică

Școala Gimnazială „Nicolae Crevedia”, România, Cartojani, Giurgiu

Trimis la 06.02.2020 - 23:40


Materiale similare

Fracții ordinare

Matematică
MATEMATICĂ, V

Testul propus se adresează elevilor de clasa a V-a. Este un test de dificultate medie, care poate fi utilizat într-o lecție de consolidare a noțiunii de fracție ordinară.

Google Site în Educație

Interdisciplinar
MATEMATICĂ, V, VI, VII, VIII

În timpul predării online cu ajutorul paginii Google Site am creat o culegere de exerciții online pentru materia limba și literatura maghiară maternă. Pe această pagină am creat și am grupat exerciții, filme, video și materiale didactice auxiliare (Liveworksheet, Quizizz, Mentimeter, Learningapps).