Fundația Orange

The Story of FAST - Collaborative Writing

Concurs

Gabriela Sandru

Trimis la 31.01.2020

Limbi moderne
LIMBI MODERNE, V, VI, VII, VIII MEDIU CONSOLIDAREA CUNOȘTINȚELOR, EVALUARE

„The Story of FAST” este un exemplu de scriere creativă realizată cu elevi ai claselor V-VII în limba engleză pe platforma gratuită Wakelet.Alte materiale educaționale


Galerie imagini, clic pentru zoom


Multimedia


O dată ce startul compunerii a fost dat și prima imagine atașată de către profesor, elevii au primit un link care le dădea acces la poveste. Fiecare a fost nevoit să citească ce s-a scris până la acel moment și să adauge la poveste, astfel încât aceasta să fie coerentă și atractivă. Fiecare contributor are acces exclusiv la propria postare, însă profesorul poate face modificări la toate postările elevilor.

O dată povestea creată, profesorul notează greșelile de limbă sau vocabular întâlnite și le discută la clasă cu elevii, îndrumându-i să lucreze în perechi pentru „peer-correction” și se autoevalueze. Satisfacția produsului finit recompensează efortul!


Gabriela Sandru, profesor de Limbi moderne

Școala Gimnazială „Tudor Vladimirescu”, Romania, Târgu Mureș, Mureș

Trimis la 31.01.2020 - 20:58


Materiale similare

Pixel spaceship quiz - Present Simple si Present Continuous

Limbi moderne
LIMBI MODERNE, VI

Acest material este un joc interactiv digital realizat pe platforma genial.ly, potrivit pentru verificarea cunostintelor elevilor cu privire la formarea si utilizarea celor doua timpuri verbale: Present Simple si Present Continuous.

Hidden image quiz - joc interactiv axat pe Conditionals

Limbi moderne
LIMBI MODERNE, VIII

Acest joc interactiv creat pe platforma genial.ly poate fi utilizat ca instrument de verificare si evaluare a cunostintelor elevilor cu privire la propozitiile conditionale din limba engleza.