Fundația Orange

The Story of FAST - Collaborative Writing

Concurs

Gabriela Sandru

Trimis la 31.01.2020

Limbi moderne
LIMBI MODERNE, V, VI, VII, VIII MEDIU CONSOLIDAREA CUNOȘTINȚELOR, EVALUARE

„The Story of FAST” este un exemplu de scriere creativă realizată cu elevi ai claselor V-VII în limba engleză pe platforma gratuită Wakelet.Alte materiale educaționale


Galerie imagini, clic pentru zoom


Multimedia


O dată ce startul compunerii a fost dat și prima imagine atașată de către profesor, elevii au primit un link care le dădea acces la poveste. Fiecare a fost nevoit să citească ce s-a scris până la acel moment și să adauge la poveste, astfel încât aceasta să fie coerentă și atractivă. Fiecare contributor are acces exclusiv la propria postare, însă profesorul poate face modificări la toate postările elevilor.

O dată povestea creată, profesorul notează greșelile de limbă sau vocabular întâlnite și le discută la clasă cu elevii, îndrumându-i să lucreze în perechi pentru „peer-correction” și se autoevalueze. Satisfacția produsului finit recompensează efortul!


Gabriela Sandru, profesor de Limbi moderne

Școala Gimnazială „Tudor Vladimirescu”, Romania, Târgu Mureș, Mureș

Trimis la 31.01.2020 - 20:58


Materiale similare

Was machst du in der Freizeit?

Limbi moderne
LIMBI MODERNE, V

Testul propus se adresează elevilor de clasa a V a care studiază limba germană modernă ca limba 2. Este un test de dificultate medie, care poate fi utilizat intr-o lecție de consolidare sau la o lecție de recapitulare a vocabularului pe tema „Freizeit”/Timp liber.

Guten Appetit!

Limbi moderne
LIMBI MODERNE, V

Test cu 10 itemi pentru elevii clasei a V-a care studiază limba germană modernă ca limba 2. Acest test poate fi utilizat la o lecție de predare/recapitulare pe tema „Essen und trinken”.