Fundația Orange

Transformări ale apei

Concurs

clasamea

Trimis la 03.01.2021

Matematică
MATEMATICĂ, I ÎNCEPĂTOR PREDARE

Materialul powerpoint „Transformări ale apei” poate fi utilizat la Matematică și explorarea mediului într-o lecție despre stările de agregare ale apei. Imaginile și animațiile ce însoțesc textul-suport facilitează înțelegerea unor noțiuni precum evaporare, fierbere, condensare, înghețare, topire.Alte materiale educaționale


Documente


Pe lângă elementele de conținut specifice temei abordate, materialul conține și câteva probleme ilustrate pentru adunarea și scăderea numerelor până la 20.


clasamea, profesor de Altă disciplină

Școala Gimnazială Nr. 6 „Iacob Mureșianu”, Brașov

Trimis la 03.01.2021 - 18:22


Materiale similare

Numărare cu pași dați

Matematică
MATEMATICĂ, I

Un material complex, care cuprinde o secțiune video de predare a noilor noțiuni și două jocuri pentru consolidare: o fișă interactivă realizată în Liveworksheets și un joculeț Wordwall. La final, copiii primesc aplauze pentru munca lor.

Aventura Operațiilor - Joc Interactiv

Matematică
MATEMATICĂ, I, II

Materialul poate fi folosit pentru consolidarea/aprofundarea adunării și scăderii cu și fără trecere peste ordin a numerelor cuprinse în concentrul 0-100. Cu ajutorul personajelor animate elevii vor rezolva cerințele propuse și astfel vor recapitula prin joc informațiile învățate conform programei.