Fundația Orange

Triunghiul

Alte resurse

Digitaliada

Trimis la 10.11.2017

Matematică
MATEMATICĂ, VI

Echipa Digitaliada vă propune un proiect didactic pentru învățarea noțiunilor legate de identificarea triunghiurilor, clasificarea triunghiurilor după unghiuri respectiv laturi, perimetrul și semiperimetrul triunghiului.Proiecte didactice


Documente


Proiect didactic realizat de Simona Roșu, profesor Digitaliada, revizuit de Laura Erculescu, profesor Colegiul Național „Ienachiță Văcărescu” Târgoviște.

Textul și ilustrațiile din acest document sunt licențiate de Fundația Orange conform termenilor și condițiilor licenței Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International (CC BY-NC-SA 4.0) care poate fi consultată pe pagina web https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/. Pus la dispoziție în cadrul programului Digitaliada.

În această lecție, elevii vor învăța noțiuni legate de identificarea triunghiurilor, clasificarea triunghiurilor după unghiuri respectiv laturi, perimetrul și semiperimetrul triunghiului. Pentru exersarea configurațiilor geometrice noi învățate elevii vor folosi aplicația GeoGebra Math Calculators.


Alte informații

Clasa a VI-a - Învățarea noțiunilor legate de identificarea triunghiurilor, clasificarea triunghiurilor după unghiuri respectiv laturi, perimetrul și semiperimetrul triunghiului, utilizând aplicația GeoGebra Math Calulators.


Digitaliada, profesor de Matematică

București

Trimis la 10.11.2017 - 15:13


Materiale similare

Marțișoare matematice

Matematică
MATEMATICĂ, V, VI, VII, VIII

Acest material se adresează elevilor din clasele V-VIII, material care vine în ajutorul profesorilor și elevilor cu scopul de a ușura înțelegerea profundă a unor concept matematice de bază și de a ușura aplicarea acestora în viața de zi cu zi.

A Háromszögek

Matematică
MATEMATICĂ, VI, VIII

A következő oktatóprogram lehetőséget ad a Háromszögek fejezet átismétlésére, játékos formában.