Fundația Orange

Tutorial pentru înțelegerea principalelor noțiuni legate de Reperul cartezian

Concurs

Iulia

Trimis la 09.02.2019

Matematică
MATEMATICĂ, VII ÎNCEPĂTOR PREDARE

În acest tutorial prezentăm noțiunile de Reper cartezian și Cadrane trigonometrice, explicăm într-o manieră grafică ușor de înțeles și de asimilat noțiunile generale legate de acestea și vizăm înțelegerea manierei de reprezentare a punctelor în plan.Conținut video


Documente


Acest tutorial s-a născut din dragul de Matematică al familiei noastre. Eu am conceput prezentarea și scriptul, tatăl meu a înregistrat vocea, iar mama a făcut editarea video.
În acest tutorial prezentăm noțiunile de Reper cartezian și Cadrane trigonometrice, explicăm într-o manieră grafică ușor de înțeles și de asimilat noțiunile generale legate de acestea și vizăm înțelegerea manierei de reprezentare a punctelor în plan.
Sperăm să vă placă și să le fie de folos elevilor și profesorilor de gimnaziu și așteptăm cu interes feedback-ul dvs.


Iulia

Iași, Iași

Trimis la 09.02.2019 - 22:26


Materiale similare

Lecția: Estimarea rădăcinii pătrate dintr-un număr rațional

Matematică
MATEMATICĂ, VII

Conținutul video propus, asociat conținutului „rădăcina pătrată a pătratului unui număr natural și estimarea rădăcinii pătrate dintr-un număr rațional”, facilitează formarea competențelor prevăzute de programă corespunzătoare conținutului menționat.

robotica@home

Interdisciplinar
MATEMATICĂ, V, VI, VII, VIII

Descopera cum functioneaza robotii si cum ii poti controla prin programare, chiar daca nu ai mai scris cod pana acum. Cursul te va ajuta sa explorezi cum functioneaza tehnologia in general. Pentru ca robotica imbina stiinta, ingineria si tehnologia si reprezinta una dintre cele mai bune modalitati de a invata aplicat programare, electronica sau mecanica, dar si fizica sau matematica.