Fundația Orange

Tutorial pentru înțelegerea principalelor noțiuni legate de Reperul cartezian

Concurs

Iulia

Trimis la 09.02.2019

Matematică
MATEMATICĂ, VII ÎNCEPĂTOR PREDARE

În acest tutorial prezentăm noțiunile de Reper cartezian și Cadrane trigonometrice, explicăm într-o manieră grafică ușor de înțeles și de asimilat noțiunile generale legate de acestea și vizăm înțelegerea manierei de reprezentare a punctelor în plan.Conținut video


Documente


Acest tutorial s-a născut din dragul de Matematică al familiei noastre. Eu am conceput prezentarea și scriptul, tatăl meu a înregistrat vocea, iar mama a făcut editarea video.
În acest tutorial prezentăm noțiunile de Reper cartezian și Cadrane trigonometrice, explicăm într-o manieră grafică ușor de înțeles și de asimilat noțiunile generale legate de acestea și vizăm înțelegerea manierei de reprezentare a punctelor în plan.
Sperăm să vă placă și să le fie de folos elevilor și profesorilor de gimnaziu și așteptăm cu interes feedback-ul dvs.


Iulia

Iași, Iași

Trimis la 09.02.2019 - 22:26


Materiale similare

Radicalul - operații

Matematică
MATEMATICĂ, VII

Radicalul se studiază, mai întâi, în școala gimnazială și este finalizat în liceu, adică în clasa a X a. În acest material accentul cade pe câteva proprietăți ale radicalilor care ne permit să facem operații cu aceștia.

Crimă în lumea matematicii !!

Matematică
MATEMATICĂ, VII, VIII

Cum ar fi să aflați că descoperirea numerelor iraționale l-a făcut pe Pitagora să-și omoare discipolul favorit? Introducerea noțiunii de numere iraționale cu ajutorul unei povești din Grecia Antică.