Fundația Orange

Ungaria

Concurs

Anto.S

Trimis la 25.02.2018

Geografie
GEOGRAFIE, VI MEDIU PREDARE, EVALUARE

”Ungaria” este o lecție din programa de geografie de la clasa a VI-a. Aplicația cuprinde obiective, competențe, o schiță a lecției, harta suport, indicații pentru elevi și o evaluare interactivă.Aplicații


Multimedia


Lecție mixtă de dobandire si evaluare de cunoștiinte, la Geografie, clasa a VI-a cu tema Ungaria. Este o aplicatie simplu de utilizat si este utila la clasa deoarece profesorul poate sa adune tot materialul de care are nevoie intr-un singur loc. De aici îl poate utiliza în funcție de necesități. De asemenea, aplicația permite crearea de diverse ipostaze interactive pentru elevi. Este necesară conectarea la internet.


Anto.S, profesor de Geografie, Istorie

Liceul Teoretic Constantin Serban Alesd, Romania, Alesd, Bihor

Trimis la 25.02.2018 - 16:58


Materiale similare

Caleidoscop geografic

Geografie
GEOGRAFIE, V, VI, VII, VIII

Materialul este un site care cuprinde o colecție de animații, fișe de lucru, materiale de documentare, jocuri utile în predarea geografiei într-o manieră interactivă, vizuală, ludică.

Orar Digital

Interdisciplinar
LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ, V, VI, VII, VIII

Produsul reprezintă un orar digital pentru clasă, unde fiecare oră din anul școlar poate avea atașată tema, lecția, test sau teza, carnet de elev digital unde se pot introduce notele și se pot vizualiza imediat mediile și un chat pentru socializare și anunțuri.