Fundația Orange

Unghi, triunghi și patrulater înscris în cerc Alte resurse

Digitaliada

Trimis la 12.03.2018

Matematică
MATEMATICĂ, VII

Echipa Digitaliada vă propune un proiect didactic pentru unghi, triunghi și patrulater înscris în cerc.Proiecte didactice


Documente


Proiect didactic realizat de Monica Popovici, profesor Digitaliada, revizuit de Ioan Popa, profesor Digitaliada.

Textul și ilustrațiile din acest document sunt licențiate de Fundația Orange conform termenilor și condițiilor licenței Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International (CC BY-NC-SA 4.0) care poate fi consultată pe pagina web https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/. Pus la dispoziție în cadrul programului Digitaliada.

În această lecție introductivă, elevii de clasa a VII-a vor învăța să descrie, să construiască și să calculeze: lungimi de laturi, măsuri de unghiuri și măsuri de arce în problemele propuse. Utilizând aplicația Pythagorea, elevii vor reuși să realizeze reprezentările plane ale unghiurilor, triunghiurilor și patrulaterelor înscrise în cerc predate. Elevii vor lucra individual.


Alte informații

Clasa a VII-a - Descrierea, construirea și calcularea lungimii de laturi, măsuri de unghiuri și măsuri de arce, utilizând aplicația Pythagorea.


Digitaliada

Romania, București

Trimis la 12.03.2018 - 17:29


0 de comentarii

Trimite comentariu

Toate câmpurile cu steluță * sunt obligatorii.Anulează răspunsul

Avertisment: Prin apăsarea butonului "Trimite" sunteți de acord ca textele introduse în câmpurile „nume ”, „subiect” și „comentariu” să fie făcute publice și implică acceptarea Termenilor și condițiilor de utilizare a site-ului digitaliada.ro.

Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate.