Fundația Orange

Unghiul a două drepte în spațiu

Concurs

Lukacs_Tiberiu

Trimis la 30.11.2016

Matematică
MATEMATICĂ, VIII MEDIU PREDARE

Aplicația reprezintă o modalitate prin care elevii aplică noțiunile teoretice despre unghiul a două drepte în spațiu, interacționând cu construcția și vizualizând construcția în format 3D cu ajutorul ochelarilor anagliph(red/cyan).


Aplicații


Galerie imagini, clic pentru zoom


Multimedia


”Unghiul a două drepte în spațiu ” reprezintă un prim pas pentru elevii de gimnaziu în a se acomoda cu corpurile geometrice și cu atribuirea proprietăților unui corp 3D, desenului bidimensional. Această aplicație îi obișnuiește cu spațiul 3D și cu noțiunea de unghi în spațiu.


Lukacs_Tiberiu, profesor de Matematică

Școala Gimnazială Sf.Varvara Aninoasa , România, Petroșani, Hunedoara

Trimis la 30.11.2016 - 09:00


Materiale similare

Matematica si minecraft - perimetre

Interdisciplinar
MATEMATICĂ, VI, VII, VIII

În această lecție elevii vor calcula ariile și perimetrele unor suprafețe din viața reală în formă de dreptunghi sau care pot fi compuse din dreptunghiuri, și vor folosi jocul Minecraft la final pentru a reconstitui acolo fișa după care au lucrat.

Cu InfoQuest iei 10!

Interdisciplinar
LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ, V, VI, VII, VIII

InfoQuest este o aplicatie mobila pentru verificarea si imbogatirea cunostintelor printr-o metoda de tip treasure-hunt. Practic se populeaza clasa cu coduri QR, elevii trebuie sa le descopere, sa le scaneze si sa raspunda corect pentru a acumula cat mai multe puncte.