Fundația Orange

Unghiul a două drepte în spațiu

Concurs

Lukacs_Tiberiu

Trimis la 30.11.2016

Matematică
MATEMATICĂ, VIII MEDIU PREDARE

Aplicația reprezintă o modalitate prin care elevii aplică noțiunile teoretice despre unghiul a două drepte în spațiu, interacționând cu construcția și vizualizând construcția în format 3D cu ajutorul ochelarilor anagliph(red/cyan).


Aplicații


Galerie imagini, clic pentru zoom


Multimedia


”Unghiul a două drepte în spațiu ” reprezintă un prim pas pentru elevii de gimnaziu în a se acomoda cu corpurile geometrice și cu atribuirea proprietăților unui corp 3D, desenului bidimensional. Această aplicație îi obișnuiește cu spațiul 3D și cu noțiunea de unghi în spațiu.


Lukacs_Tiberiu, profesor de Matematică

Școala Gimnazială Sf.Varvara Aninoasa , România, Petroșani, Hunedoara

Trimis la 30.11.2016 - 09:00


Materiale similare

Calculul datei Paștilor folosind Tinker

Interdisciplinar
MATEMATICĂ, V, VI, VII, VIII

Cu ajutorul aplicației Tynker am realizat un program de calcul pentru data serbării Paștilor ortodoxe din fiecare an (calendarul Iulian). Pentru acest lucru am folosit algoritmul lui Carl Friedrich Gauss (1777-1855).

Un loc pentru activități extrașcolare și extracurriculare - Google Site

Interdisciplinar
MATEMATICĂ, V, VI, VII, VIII

Acest Site Google conține proiecte pentru activități extrașcolare și extracurriculare. Site-ul a fost creat în limba maghiară, deoarece aparținem minorităților maghiare. Cu ocazia Zilei Minorităților Naționale am organizat un program cultural în limba română care poate fi accesat aici.