Fundația Orange

Unități de măsură pentru arie. Aria pătratului. Aria dreptunghiului. Transformări ale unităților de măsură

Alte resurse

Digitaliada

Trimis la 07.03.2018

Matematică
MATEMATICĂ, V

Echipa Digitaliada vă propune un proiect didactic pentru dobândirea de noi cunoștințe despre aria pătratului și a dreptunghiului.Proiecte didactice


Documente


Proiect didactic realizat de Nicoleta Popa, profesor Digitaliada, revizuit de Ioan Popa, profesor Digitaliada.

Textul și ilustrațiile din acest document sunt licențiate de Fundația Orange conform termenilor și condițiilor licenței Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International (CC BY-NC-SA 4.0) care poate fi consultată pe pagina web https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/. Pus la dispoziție în cadrul programului Digitaliada.

În această lecție de dobândire a cunoștințelor din capitolul „Geometrie”, unitatea de învățare „Unități de măsură”, elevii își vor însuși noțiunile despre unitățile de măsură pentru arie, modul de calcul al ariei pătratului și dreptunghiului, precum și transformări între unitățile de măsură.


Alte informații

Clasa a V-a - Exersarea modului de calcul a ariei pătratului și dreptunghiului, utilizând jocul Areas.


Digitaliada

Romania, București

Trimis la 07.03.2018 - 17:00


Materiale similare

Il presente indicativo dei verbi regolari

Interdisciplinar
MATEMATICĂ, V, VI, VII

Elevii vor invata verbele regulate la indicativ prezent prin intermediul platformei interactive Nearpod, intr-un mod atractiv.

Unități de măsură. Consolidare

Matematică
MATEMATICĂ, V

UNITĂȚI DE MĂSURĂ
În cadrul acestei unități de învățare, mi-am propus să realizez prezentarea activității cu un material Canva, am ales să folosesc Google Earth pentru a încuraja asimilarea și fixarea cunoștințelor cu experiențe esențiale de viață.