Fundația Orange

Universal Citizen

Concurs

TOP Minds

Trimis la 11.01.2021

Educație civică / socială
EDUCAȚIE CIVICĂ / SOCIALĂ, V, VI, VII, VIII AVANSAT PREDARE

Platforma de educație socială internațională.


Alte materiale educaționale


Galerie imagini, clic pentru zoom


Universal Citizen oferă informații practice și utile astfel:

1. SafeME - cum călătorești în străinătate în condiții de securitate personală, sănătate, acte, bani, bagaj, informații etc. Sunt vizate toate tipurile de călătorii: studii, job, business, voluntariat, turism, etc.

2. GlobLEG - care sunt și unde găsești informații despre legislația internațională referitoare la rezidență, dreptul muncii, relații de muncă, echivalare studii/joburi etc.

3. brainSET - care sunt politicile actuale și viitoare, de care să ții cont la job, școală, în social, în business etc.

4. INcountry - cum te porți în spațiul multicultural din fiecare regiune din lume: America, Europa, Asia, Orientul Mijlociu, Australia și Noua Zeelanda.

Platforma poate fi găsită aici:
https://sites.google.com/d/1BmyxBV_ExrtrM81iEkkiwcd5iHDW-Zyh/p/1e-dMWsbcuqTODFz6tKXF39Kiona_qeCO/edit


Alte informații

Platforma a fost lansată în octombrie 2020, iar la prima fază a Programului au participat 300 de elevi și studenți din toată țara.

La realizarea unei părți din conținut am colaborat cu MAE, Ambasade și Consulate de unde am beneficiat timp de 2 săptămâni de speakeri (SUA, Canada, Singapore, Turcia, Australia, Emiratele Arabe etc).

Programul oferă un Certificat digital Universal Citizen, care poate fi inserat în CV electronic, la capitolul experiență multiculturală.

Network-ul din jurul platformei poate să participe și la stagii internaționale unde să aplice concret informațiile din Platformă sau la diverse competiții cu premii.


TOP Minds

București

Trimis la 11.01.2021 - 19:01


Materiale similare

Sesiuni educaționale despre mediu și reciclare

Educație civică / socială
EDUCAȚIE CIVICĂ / SOCIALĂ, V, VI, VII, VIII

O lecție ONLINE interactivă și distractivă despre grija pentru mediu prin colectare separată și reciclarea deșeurilor! Scopul acestei sesiuni educaționale este de a informa elevii despre importanța reciclării și care sunt regulile unei colectări colectări corecte. Toate materialele sunt gratuite.

Drepturile Copilului

Educație civică / socială
EDUCAȚIE CIVICĂ / SOCIALĂ, VIII

Este prezentarea activității dedicată Zilei Internaționale a Drepturilor Copilului, din 20 Noiembrie 2020, desfășurată în mediul online de către elevii Școlii Gimnaziale Bucovăț, comuna Bucovăț, județul Dolj. Au colaborat, la realizarea acestei activități, toate cadrele didactice ale școlii.