Fundația Orange

Universal Citizen

Concurs

TOP Minds

Trimis la 11.01.2021

Educație civică / socială
EDUCAȚIE CIVICĂ / SOCIALĂ, V, VI, VII, VIII AVANSAT PREDARE

Platforma de educație socială internațională.


Alte materiale educaționale


Galerie imagini, clic pentru zoom


Universal Citizen oferă informații practice și utile astfel:

1. SafeME - cum călătorești în străinătate în condiții de securitate personală, sănătate, acte, bani, bagaj, informații etc. Sunt vizate toate tipurile de călătorii: studii, job, business, voluntariat, turism, etc.

2. GlobLEG - care sunt și unde găsești informații despre legislația internațională referitoare la rezidență, dreptul muncii, relații de muncă, echivalare studii/joburi etc.

3. brainSET - care sunt politicile actuale și viitoare, de care să ții cont la job, școală, în social, în business etc.

4. INcountry - cum te porți în spațiul multicultural din fiecare regiune din lume: America, Europa, Asia, Orientul Mijlociu, Australia și Noua Zeelanda.

Platforma poate fi găsită aici:
https://sites.google.com/d/1BmyxBV_ExrtrM81iEkkiwcd5iHDW-Zyh/p/1e-dMWsbcuqTODFz6tKXF39Kiona_qeCO/edit


Alte informații

Platforma a fost lansată în octombrie 2020, iar la prima fază a Programului au participat 300 de elevi și studenți din toată țara.

La realizarea unei părți din conținut am colaborat cu MAE, Ambasade și Consulate de unde am beneficiat timp de 2 săptămâni de speakeri (SUA, Canada, Singapore, Turcia, Australia, Emiratele Arabe etc).

Programul oferă un Certificat digital Universal Citizen, care poate fi inserat în CV electronic, la capitolul experiență multiculturală.

Network-ul din jurul platformei poate să participe și la stagii internaționale unde să aplice concret informațiile din Platformă sau la diverse competiții cu premii.


TOP Minds

București

Trimis la 11.01.2021 - 19:01


Materiale similare

Board Game vs Educație Socială

Educație civică / socială
EDUCAȚIE CIVICĂ / SOCIALĂ, VII

O modalitate interactivă (board game) prin care elevii pot concura pentru câștigarea locului 1 bazându-se atât pe noroc, dar mai ales pe cunoștințele acumulate la ora de Educație Socială. Învățare + distracție = love

Stil de viață sănătos

Interdisciplinar
EDUCAȚIE CIVICĂ / SOCIALĂ, VI, VII

Un quizziz despre stilul de viață sănătos.