Fundația Orange

Universal Citizen

Concurs

TOP Minds

Trimis la 11.01.2021

Educație civică / socială
EDUCAȚIE CIVICĂ / SOCIALĂ, V, VI, VII, VIII AVANSAT PREDARE

Platforma de educație socială internațională.


Alte materiale educaționale


Galerie imagini, clic pentru zoom


Universal Citizen oferă informații practice și utile astfel:

1. SafeME - cum călătorești în străinătate în condiții de securitate personală, sănătate, acte, bani, bagaj, informații etc. Sunt vizate toate tipurile de călătorii: studii, job, business, voluntariat, turism, etc.

2. GlobLEG - care sunt și unde găsești informații despre legislația internațională referitoare la rezidență, dreptul muncii, relații de muncă, echivalare studii/joburi etc.

3. brainSET - care sunt politicile actuale și viitoare, de care să ții cont la job, școală, în social, în business etc.

4. INcountry - cum te porți în spațiul multicultural din fiecare regiune din lume: America, Europa, Asia, Orientul Mijlociu, Australia și Noua Zeelanda.

Platforma poate fi găsită aici:
https://sites.google.com/d/1BmyxBV_ExrtrM81iEkkiwcd5iHDW-Zyh/p/1e-dMWsbcuqTODFz6tKXF39Kiona_qeCO/edit


Alte informații

Platforma a fost lansată în octombrie 2020, iar la prima fază a Programului au participat 300 de elevi și studenți din toată țara.

La realizarea unei părți din conținut am colaborat cu MAE, Ambasade și Consulate de unde am beneficiat timp de 2 săptămâni de speakeri (SUA, Canada, Singapore, Turcia, Australia, Emiratele Arabe etc).

Programul oferă un Certificat digital Universal Citizen, care poate fi inserat în CV electronic, la capitolul experiență multiculturală.

Network-ul din jurul platformei poate să participe și la stagii internaționale unde să aplice concret informațiile din Platformă sau la diverse competiții cu premii.


TOP Minds

București

Trimis la 11.01.2021 - 19:01


Materiale similare

Stop bullying!

Educație civică / socială
EDUCAȚIE CIVICĂ / SOCIALĂ, V, VI, VII, VIII

Acesta reprezintă un material didactic util în cadrul orelor de Consiliere și dezvoltare personală/Educație civică/socială în vederea prevenirii activităților de tip bullying.

Bingo Educațional

Interdisciplinar
LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ, IV, V, VI, VII, VIII

Aplicația Bingo Educațional permite generarea unor cartonașe unice pentru jocul Bingo. Acest joc poate fi utilizat la orice disciplină, de la nivel preșcolar, până la nivel universitar. Toate jocurile elaborate rămân disponibile pentru alți utilizatori. Site: https://cubulet.ro/EduBingo/