Fundația Orange

Verbele Modale

Concurs

Livia

Trimis la 03.03.2018

Limbi moderne
LIMBI MODERNE, V, VI, VII, VIII MEDIU PREDARE, CONSOLIDAREA CUNOȘTINȚELOR

Elevii claselor gimnaziale întâmpină deseori dificultăți în învățarea conjugării verbelor modale, atât la prezent cât și la imperfect. Topica limbii germane este, de asemenea neobișnuită vorbitorului limbii române și pare dificil de reținut, de aceea consider ca este utilă o abordare cât mai concisă, schematică - pe cât posibil - făcând apel și la memoria vizuala a educabilului.


Proiecte didactice


Documente


Elevii claselor gimnaziale întâmpină deseori dificultăți în învățarea conjugării verbelor modale, atât la prezent cât și la imperfect. Topica limbii germane este, de asemenea neobișnuită vorbitorului limbii române și pare dificil de reținut, de aceea consider ca este utilă o abordare cât mai concisă, schematică -pe cât posibil- făcând apel și la memoria vizuala a educabilului.Prezentarea ppt. conține si exerciții de fixare a celor prezentate. Un material video are avantajul de a putea fi oprit/repetat ori de câte ori este necesar,de către cel ce vizionează.


Livia, profesor de Limbi moderne

Sc. Gimnaziala , Romania, Bucuresti, București

Trimis la 03.03.2018 - 23:42


Materiale similare

Stop spam! / Opriți spam-ul!

Interdisciplinar
INFORMATICĂ ȘI TIC, VII, VIII

Acest proiect de lecție se adresează profesorilor care predau limba engleză sau cursuri opționale integrate (la nivelul mai multor arii curriculare), în acest caz fiind vorba de Limbă și comunicare (limba engleza) și Tehnologii (TIC).

Secure Passwords / Parole sigure

Interdisciplinar
INFORMATICĂ ȘI TIC, VI, VII, VIII

Acest proiect didactic se adresează profesorilor care predau limba engleză sau opționale integrate (la nivelul mai multor arii curriculare), în acest caz fiind vorba de Limbă și comunicare (Limba engleză) și Tehnologii (TIC).