Fundația Orange

Verbele Modale

Concurs

Livia

Trimis la 03.03.2018

Limbi moderne
LIMBI MODERNE, V, VI, VII, VIII MEDIU PREDARE, CONSOLIDAREA CUNOȘTINȚELOR

Elevii claselor gimnaziale întâmpină deseori dificultăți în învățarea conjugării verbelor modale, atât la prezent cât și la imperfect. Topica limbii germane este, de asemenea neobișnuită vorbitorului limbii române și pare dificil de reținut, de aceea consider ca este utilă o abordare cât mai concisă, schematică - pe cât posibil - făcând apel și la memoria vizuala a educabilului.


Proiecte didactice


Documente


Elevii claselor gimnaziale întâmpină deseori dificultăți în învățarea conjugării verbelor modale, atât la prezent cât și la imperfect. Topica limbii germane este, de asemenea neobișnuită vorbitorului limbii române și pare dificil de reținut, de aceea consider ca este utilă o abordare cât mai concisă, schematică -pe cât posibil- făcând apel și la memoria vizuala a educabilului.Prezentarea ppt. conține si exerciții de fixare a celor prezentate. Un material video are avantajul de a putea fi oprit/repetat ori de câte ori este necesar,de către cel ce vizionează.


Livia, profesor de Limbi moderne

Sc. Gimnaziala , Romania, Bucuresti, București

Trimis la 03.03.2018 - 23:42


Materiale similare

Il Carnevale

Limbi moderne
LIMBI MODERNE, VII, VIII

Elevii au acces la o prezentare interactiva a Carnavalului de la Veneția prin intermediul aplicației Thinglink. Acestia au posibilitatea sa acceseze diferite informații despre carnaval, precum si sa raspunda la o serie de filmulete si intrebari dand clic pe linkurile incluse in prezentare

Learning English while playing video games

Limbi moderne
LIMBI MODERNE, VIII

Lectie online in limba engleza.
Elevii au posibilitatea sa invete engleza cu ajutorul jocurilor video favorite, in mediul online.