Fundația Orange

Vulpea și veverița

Alte resurse

Ioana David

Trimis la 27.12.2020

Dezvoltare personală
DEZVOLTARE PERSONALĂ, I, II MEDIU PREDARE

Resursa educațională reprezintă o carte digitală ce conține o poveste / fabulă cu mesaj moralizator ce poate fi utilizată la disciplina Dezvoltare personală pentru elevii din clasele pregătitoare, întâi sau a doua.


Alte materiale educaționale


Multimedia


Cărticica digitală creată în aplicația book creator a fost creată pentru a forma și dezvolta anumite atitudini și comportamente (empatie, prietenie, modestie) la elevii din învățământul primar, dar și limbajul.

Resursa poate fi utilizată în cadrul unor lecții de dezvoltare personală fie în momentul de captare a atenției, fie la feedback, elevii având astfel posibilitatea de a-și forma / exprima o opinie în legătură cu comportamentul celor două personaje și ceea ce este important pentru ei, în viața de zi cu zi (în interactiunea cu ceilalți).


Alte informații

Povestea poate fi citită / ascultată, apoi elevii vor răspunde oral la câteva întrebări, vor extrage concluzii, își vor exprima părerea și vor desena personajul preferat.


Ioana David, profesor de Dezvoltare personală

Școala Gimnazială „Vasile Alecsandri”, Baia Mare, Maramureș

Trimis la 27.12.2020 - 21:01


Materiale similare

Sporturile preferate

Dezvoltare personală
DEZVOLTARE PERSONALĂ, I

„Sporturile preferate” - material PowerPoint interactiv pentru ora de Dezvoltare personala, clasa I.

„Ce mă ajută să învăț?”

Dezvoltare personală
DEZVOLTARE PERSONALĂ, II

Este o lecție integrată, care prin activitățile variate propuse vizează formarea de abilități și atitudini de învățare, autocunoaștere și întărirea stimei de sine.