Fundația Orange

Winnie ne învăță înmulțirea cu factorul 2!

Concurs

Bârlea Cornelia

Trimis la 18.01.2020

Matematică
MATEMATICĂ, II MEDIU PREDARE

Materialul poate fi folosit la predarea operatiei de inmultire, clasa a ll-a, fiind mai usor de inteles algoritmul de calcul de catre micii scolari. Am ales acest personaj indragit de catre elevii mei, fiind clasa ursuletilor.Alte materiale educaționale


Documente


levii din clasele primare descopera noile cunostinte, in cazul acesta a treia operatie matematica - inmultirea, in prezenta materialului intuitiv, acesta fiind ales pe placul elevilor si dupa preferintele acestora,astfel ca ei sa fie atrasi de ceea ce vad si sa le fie captata atentia.

Materialul este insotit si de un cantecel, astfel sunt integrate mai multe discipline scolare.

Materialul este usor de prezentat, informatiile fiind pe intelesul celor mici, de o dimensiune medie, astfel ca atentia elevilor sa poata fi mentinuta.

Am folosit si aplicatia word cloud, pentru a realiza un ciorchine cu termenii matematici invatati.


Alte informații

Este nevoie pentru prezentarea materialului de un laptop, un videoproiector sau tabla inteligenta, conectivitate de internet.

Poate fi adaptat si pentru celelalte inmultiri, cu numerele de la 0-10.


Bârlea Cornelia, profesor de Matematică, Limba și literatura română, Educație plastică, Educație tehnologică, Științe ale naturii, Dezvoltare personală, Muzică și mișcare, Joc și mișcare

Colegiul National de Informatica „Carmen Sylva” Petrosani, Hunedoara, ROMÂNIA, PETROSANI, Hunedoara

Trimis la 18.01.2020 - 19:44


Materiale similare

”Tabla Înmulțirii - Joc interactiv”

Matematică
MATEMATICĂ, II, III, IV

Acest joc a fost creat inițial din necesitatea asimilării și consolidării Tablei Ȋnmulțirii într-un mod atractiv, pentru că am observat o anumită reticență și atitudine rezervată din partea elevilor cȃnd predam aceste noțiuni.

Teste de antrenament pentru evaluarea competențelor fundamentale la finalul clasei a II-a, Matematică

Matematică
MATEMATICĂ, II

Testele vizează Evaluarea competențelor fundamentale la finalul clasei a II-a. Materialul este format dintr-un set de 4 teste de antrenament la matematică, teste ce pot fi folosite pentru pregătirea elevilor pentru Evaluarea Națională la sfârșit de an școlar, la clasa a II-a.